Monitör 1ms vermiyor

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Merhaba beyler, Gigabyte g27qc model monitörüm var 1 ms fakat 2.6 veya 3.4 civarında ms veriyor. Nedeni nedir acaba?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Freesycn gibi özellikler açıksa yapmayabiliyor. Genel de başka özellikler diğerini etkiliyor.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Valorantta ekran tazeleme hızından baktım

Freesync kapalı hocam baktım ona
Hocam ordaki msnin onunla alakası yok.
Bütün yorumlar bunun hakkında;
Oyundaki yada internetteki gecikme süresi olabilir. Monitörün gecikmesi sabit değerdir çünkü.
Oyundaki kare gecikme süresi o.
Aldığın FPS değerine göre değişen bir etmen o. Eğer ortalama 200-250 FPS alsaydın ordaki değer 5-6 MS olarak gösterecekti. 1000 milisaniyeyi FPS değerine bölersen o sonuca ulaşırsın.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Hocam ordaki msnin onunla alakası yok.
Bütün yorumlar bunun hakkında;
Oyundaki yada internetteki gecikme süresi olabilir. Monitörün gecikmesi sabit değerdir çünkü.
Oyundaki kare gecikme süresi o.
Aldığın FPS değerine göre değişen bir etmen o. Eğer ortalama 200-250 FPS alsaydın ordaki değer 5-6 MS olarak gösterecekti. 1000 milisaniyeyi FPS değerine bölersen o sonuca ulaşırsın.
Valorant ekran yenileme hızında gördüm hocam. Ayrıca test edebileceğim bir site var veya uygulama var mı ? Test edip bilgileri atsam.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Valorant ekran yenileme hızında gördüm hocam. Ayrıca test edebileceğim bir site var veya uygulama var mı ? Test edip bilgileri atsam.
UFO Test'den Moving Picture Response Time (MPRT) testi yapılarak bulunuyormuş fakat yapan arkadaşlar o değerlerin denilen değerler olmadığını söylüyorlar.
Şöyle de birşey var;
Bazı arkadaşlar ms değerinin ne ise onun sabit olduğunu söylüyorlar.Yine de dediğim testi deneyin derim.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
UFO Test'den Moving Picture Response Time (MPRT) testi yapılarak bulunuyormuş fakat yapan arkadaşlar o değerlerin denilen değerler olmadığını söylüyorlar.
Şöyle de birşey var;
Bazı arkadaşlar ms değerinin ne ise onun sabit olduğunu söylüyorlar.Yine de dediğim testi deneyin derim.
Yardımın için teşekkür ederim hocam acaba neye bakılıyor burda

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    619.3 KB · Görüntüleme: 74
KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Buradan yapıldığını okumuştum,tekrar bir yere baktım monitörün modelinde kaç ms yazıyorsa o msmiş ne artısı ne eksisi oluyormuş.Çok üstün düşmeyin derim.
Anladım hocam teşekkür ederim 🤷🏻‍♂️

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri