Monitor Acilmiyor

^Onur^

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler yeni kasa ve monitör aldım kasayı kurdun monitör bugün geldi monitorunde montajını yaptım dp kablosu ile bağladım güç tuşuna bastım fakat görüntü gelmedi hdmi ile de bağladım yine gelmedi ekran kartım kasa ilk açıldığında dönüyor fanlari daha sonra duruyor alakası varımdır acaba bilen varsa yardım edebilirmi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Beyler yeni kasa ve monitör aldım kasayı kurdun monitör bugün geldi monitorunde montajını yaptım dp kablosu ile bağladım güç tuşuna bastım fakat görüntü gelmedi hdmi ile de bağladım yine gelmedi ekran kartım kasa ilk açıldığında dönüyor fanlari daha sonra duruyor alakası varımdır acaba bilen varsa yardım edebilirmi
Hocam kabloyu anakarta mı taktın ekran kartına mı

KS

^Onur^

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• 20230221_191000.jpg
    20230221_191000.jpg
    7 MB · Görüntüleme: 5

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Eğer 2 ram kullanıyorsan ve anakartında 4 ram slotu varsa Ramleri 2-4 ya da 1-3 şeklinde tak

KS

^Onur^

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer 2 ram kullanıyorsan ve anakartında 4 ram slotu varsa Ramleri 2-4 ya da 1-3 şeklinde tak
Hocam 4 slotlu 2×8 kullanıyorum fakat sistemi hazır aldım gaming genden ve pek anlamıyorum rayların yeriyle mi alakalı ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Hocam 4 slotlu 2×8 kullanıyorum fakat sistemi hazır aldım gaming genden ve pek anlamıyorum rayların yeriyle mi alakalı ?
Hazırsa elleme sistem test edilip gönderiliyor zaten şuan aklıma başka bir şey gelmedi biraz bekle arkadaşlar daha farklı çözüm yolları söyleyecektir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri