Monitor Adaptoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hun-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, elimde casper monitor mevcut arkasında 12.0v 3.0a yaziyor power bilgisi kısmında alabilecegim en uygun adaptoru isim ile belirtebilir misiniz bu konu hakkinda bilgim yok elektrikciler merkezine yakinim onlar gebelde kamera ve guvenlik sistemi için kullaniyorlarmis monitor icin denememisler sizce uyumlu mudur?
monitor model:E20CSP kablo ucu biraz kalin icinde ignesi var belki isinizi kolaylastirir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İsim bakmana gerek yok 12V 3A demek 12 Volt 3 Amper güce sahip bir adaptör olduğunu belirtiyor uygun giriş ve çıkışları olan bu değerlerde bir adaptör almanız yeterli marka model bakmanıza gerek yok. Değerler uysun işinizi görecek.

KS

Hun-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
internetten sipariste anlamamin yontemi yok mu, gelen urunun ucu farkli olmasindan tereddut ediyorun bunun ucunun herhangi bir adi madi yok mudur bu konuda beni aydinlatirsaniz sevirinirim. cevap icin tesekkurler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hun-' Alıntı:
internetten sipariste anlamamin yontemi yok mu, gelen urunun ucu farkli olmasindan tereddut ediyorun bunun ucunun herhangi bir adi madi yok mudur bu konuda beni aydinlatirsaniz sevirinirim. cevap icin tesekkurler.

Monitör tamam ama kablosunun resmini bulamadım kablosunun yada girişinin resmini atabilirseniz yardımcı olabilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
%100 emin değilim ama %90 https://urun.n11.com/adaptor-ve-cev...sayar-pc-monitor-monitoru-adaptoru-P153980023 bu ürün doğru ürün. Senin monitörün bu DC-IN girişine dönüştürücü ile bağlanacak bu normal adaptörler ve bu üründeki dönüştürücü doğru girişe sahip. Adaptörde 12V 3A değerinde yani doğru olduğuna emin sayılırım. Bu monitörü ve bu ürünün resmini yakında bir elektrikçi varsa göster muhtemelen doğrudur ama emin olursun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hun-' Alıntı:
tesekkurler isi garantiye almak icin kabloyu da atiyim dedim bir bakin isterseniz https://i.hizliresim.com/oXpD62.jpg

Attığım ürün ile aynı uç yani kesin galiba ama yinede emin olmak için dediğim gibi bir elektrikçiye sorun bu ürünün resmini ve sizdeki bu 2 fotoyu gösterin. Onlar %100 doğrular zaten.

KS

Hun-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
anladim tesekkurler cevabiniz icin uclar ayniysa degerler uyuyor zaten. yardimlariniz icin tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri