Öneri Monitör Alacağım Tavsiye?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Güzel monitör aslında ama 1080P için 27" biraz büyük gelebilir , genelde önerilmez. Benim önerim aşağıda ki monitördür. Hem AMD hem Nvidia uyumlu Adaptive SYNC olması da avantaj.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Merhaba arkadaşlar IPS panel bir monitör bakıyorum 4-4,5 K bandında bu monitör sizce nasıl??

1-
Güzel cihaz alınabilir bende 27 inç sevdiğim ve kullandığım için ve de alistigim için bir problem yok yani fiyatta gayet ideal 👍

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

wortigernn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba arkadaşlar IPS panel bir monitör bakıyorum 4-4,5 K bandında bu monitör sizce nasıl??

1-

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

1-
ıps panele sahip gtg özelliğine sahip bi arkadas memnun aklınızda varsa soru ona sorabilirsiniz. simdiden hayırlı olsun

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170

RUMime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

1-
kanka gamebooster 24 inc 280 hz ss ıps ıptopyada 4.2 k falandı ben aldım bi bak istersen

RUMime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yüksek tazeleme değeri var diye düşük kaliteli ürün almak akıllıca değil.
ben sıkıntı yaşamadım açıkçası gayet kaliteli geldi bana performans açısındanda çok tatmin edici bence gecikme süreleri ghosting vs.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
ben sıkıntı yaşamadım açıkçası gayet kaliteli geldi bana performans açısındanda çok tatmin edici bence gecikme süreleri ghosting vs.
Burada kullanıcı bazlı yorum yapılmamalı bence. Genel ürünler arasında kalite olarak düşük. Bu fiyata 280Hz monitör bulamazsınız çünkü parça kalitesi daha yüksek ve daha pahalı oluyor. Bu ürün ucuz ve yüksek ihtimalle paneli kalitesizdir. Ben tavsiye etmem ama kullanıcı alırsa ona da bir şey diyemem.

RUMime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Burada kullanıcı bazlı yorum yapılmamalı bence. Genel ürünler arasında kalite olarak düşük. Bu fiyata 280Hz monitör bulamazsınız çünkü parça kalitesi daha yüksek ve daha pahalı oluyor. Bu ürün ucuz ve yüksek ihtimalle paneli kalitesizdir. Ben tavsiye etmem ama kullanıcı alırsa ona da bir şey diyemem.
panel konusunda samsungla falanda çalışmışlar diye biliyorum ve firmada vektron bir çok markayla çalışmışlar sıkıntısı pivot yok monitorde
1678541011995.png

Bu monitörü takip ediyorum biliyorum yalnız bu fiyata fazla normalde bu 3550 TL idi geçen hafta
evet daha geçen hafta 3-3.5 arasıydı bu monitorler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri