Arkadaslar normal mi şu pc yi aldim ama sanirim dp kablosu yokhttps://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 napacam hdmi var bide ss yazan bi kablo var
Hocam dp kablosunun hdm dan farki neKutu içeriğine DP kablosu dahil değil gözüküyor. HDMI ile bağla şimdilik, sonrasında kendin DP kablosu alırsın.
SS yazanlar da muhtemelen USB bağlantıları için kablo.
biri 144 hz gecemiyor diğeri geciyorHocam dp kablosunun hdm dan farki ne
İkisi de görüntü aktarım kablosu. DP daha güncel bir arayüz. Eğer Nvidia kart kullanıyorsan G-SYNC açmak için DP kabloya ihtiyacın var. Ve belki HDMI ile 165 Hz alamayabilirsin. Yine de bir dene.Hocam dp kablosunun hdm dan farki ne
Gigabyte ekran kartim var olmuyo dimi :")İkisi de görüntü aktarım kablosu. DP daha güncel bir arayüz. Eğer Nvidia kart kullanıyorsan G-SYNC açmak için DP kabloya ihtiyacın var. Ve belki HDMI ile 165 Hz alamayabilirsin. Yine de bir dene.
Nvidia veya AMD olması etken burada.Gigabyte ekran kartim var olmuyo dimi :")
Hocam monitörün hdmi 1 portuna hdmi ın bi tarafini diger tarafini ekran kartina taktim güc kablosunu da taktım fakat acamadim yardimci olabilirmisinNvidia veya AMD olması etken burada.
Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor? Kasa çalışıyor mu fanları vs?Hocam monitörün hdmi 1 portuna hdmi ın bi tarafini diger tarafini ekran kartina taktim güc kablosunu da taktım fakat acamadim yardimci olabilirmisin
ustam tuşu varmış monitörün bastım açıldı fjahkfasşfEkrana hiç mi görüntü gelmiyor? Kasa çalışıyor mu fanları vs?