MONİTÖR ANİDEN GİDİYOR

corakeren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pubg valorant gibi bi kaç oyunda oyun başlayınca ekran birden gidiyor kasa fanları vs dönüyor 600 w 80+ bronz psu var rx 580 8 gb ekran kartı ryzen 7 2700 işlemci 16 gb 2x8 forza ram var sorun nerde olabilir kasayı daha dün aldım yardımcı olursanız sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sürücü sorunu olabilir. DDU yazılımını indirip ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürücüyü tekrar kurun. İşe yaramaz ise Windows güncellemelerinizi kontrol edin. İşe yaramaz ise anakartınız neyse (A/B/X) neyse AMD Support adresinden Chipset sürücünüzü indirip kurun. İşe yaramaz ise anakartınızın kendi sistesinden BIOS dosyalarına bakın. Eğer son sürüm bir BIOS varsa ve sizin şuan kullandığınız sürüm eski bir sürüm ise güncelleme yapın.

KS

corakeren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücü sorunu olabilir. DDU yazılımını indirip ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürücüyü tekrar kurun. İşe yaramaz ise Windows güncellemelerinizi kontrol edin. İşe yaramaz ise anakartınız neyse (A/B/X) neyse AMD Support adresinden Chipset sürücünüzü indirip kurun. İşe yaramaz ise anakartınızın kendi sistesinden BIOS dosyalarına bakın. Eğer son sürüm bir BIOS varsa ve sizin şuan kullandığınız sürüm eski bir sürüm ise güncelleme yapın.

teşekkürler ddu dışındakileri deniyorum şuan bios güncelledim dün sorun düzelmedi diğerlerini deniyip dönüş yapacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri