- Tepki
- 7
bunu 24inç monitörüm için alıyorum monitörü takınca yatay mı oluyor dikey konumada alabiliyor muyum acaba ?
Açıklamasındaki fotoğrafta kalkabiliyor gibi gözüküyor ki kalkar gibi muhtemelen ray sustemi varsa bide 30inçh icin bu 24inç küçük gelmezmi?
bunu 24inç monitörüm için alıyorum monitörü takınca yatay mı oluyor dikey konumada alabiliyor muyum acaba ?
Açıklamasındaki fotoğrafta kalkabiliyor gibi gözüküyor ki kalkar gibi muhtemelen ray sustemi varsa bide 30inçh icin bu 24inç küçük gelmezmi?
Ben bunun cahiliyim valla kral aldigim gibi arkadaşıma sattım anlamadım hiçbirşey ayarlanabiliyormu falan cok bilmiyorum aciklamasinda yukselebildiginin fotosu var dogru bir foto ise dediginiz gibi yukselir17-30inch Monitör Standı yazıyor _?
17 ile 30 inç monitörler arasındaki boyutları desteklemiyor mu ? ben mi yanlış biliyorum ?
haa evett şimdi farkettim saolSelam açıklamasında 360 derece dönüyor diyor. Bende çift kollusu var baya iyi. Tavsiye ederim.
Hocam bunların kullanımı zormu çift kol tek kol cok farkediyormu benim monitör sadece assa yukari eğim aliyor rayli değil sizinkinin fiyatı çok tuzlu değilse ve yurt içiyse link birakabilirmisiniz fiyati tuzlu ve yurt disiysa boyle assa yukarı konumlandirabileceğimiz bir askı varmıdır 2 3k bütçem varSelam açıklamasında 360 derece dönüyor diyor. Bende çift kollusu var baya iyi. Tavsiye ederim.
2 monitörün varsa 2 kollu alırsın. Her kola bir monitör. North Bayou'nun ürünleri Amazon'da 1400-2000tl arasında, gayet f/p.Hocam bunların kullanımı zormu çift kol tek kol cok farkediyormu benim monitör sadece assa yukari eğim aliyor rayli değil sizinkinin fiyatı çok tuzlu değilse ve yurt içiyse link birakabilirmisiniz fiyati tuzlu ve yurt disiysa boyle assa yukarı konumlandirabileceğimiz bir askı varmıdır 2 3k bütçem var
Yok kurulumu da sonrasında kullanımı da çok kolay, @Rediron un bahsettiği gibi North Bayou modelleri bence piyasaya göre uygun fiyatlı Amazon'dan almıştım. Benim ihtiyacımı NB F160 modeli karşıladı, senin kol sayısı ve ekran boyutuna göre seçmen daha doğru olur. Aşağı yukarı, öne arkaya, sağa sola, yatay dikey her türlü hareketi var. Youtubeda kurulum ve inceleme videoları mevcut bir göz at istersen.Hocam bunların kullanımı zormu çift kol tek kol cok farkediyormu benim monitör sadece assa yukari eğim aliyor rayli değil sizinkinin fiyatı çok tuzlu değilse ve yurt içiyse link birakabilirmisiniz fiyati tuzlu ve yurt disiysa boyle assa yukarı konumlandirabileceğimiz bir askı varmıdır 2 3k bütçem var
Suan asusun 24g2ze monitorunu almayi düşünüyorum yazında asus 380hz 0.3ms monitöru alabilirim ama net degil belki gerek duymamYok kurulumu da sonrasında kullanımı da çok kolay, @Rediron un bahsettiği gibi North Bayou modelleri bence piyasaya göre uygun fiyatlı Amazon'dan almıştım. Benim ihtiyacımı NB F160 modeli karşıladı, senin kol sayısı ve ekran boyutuna göre seçmen daha doğru olur. Aşağı yukarı, öne arkaya, sağa sola, yatay dikey her türlü hareketi var. Youtubeda kurulum ve inceleme videoları mevcut bir göz at istersen.