- Tepki
- 14
Merhaba arkadaşlar 20.03.2023 de İtopya.com dan
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC)
Yok zaten değişim talep edeceğim ama onda da olma olasılığı yüksek ise uğraşmaya gerek yokMonitörler aydınlık ortamlar için tasarlandığından normal şartlarda kullanırken herhangi bir ışık sızması görülmez. Ancak özellikle ışıkları kapattığınızda, monitörünüzde de siyah bir görüntü açıkken çerçeve kenarlarında bazı kısımların daha aydınlık olduğu gözünüze çarpacaktır. Bu durum eğer rahatsız edici boyutta ise monitörünüzde ışık sızması olabilir. Yani ışık sızması var monitörde renklerde bir engel yoksa kullanılabilir ama rahatsız olduysan iade edebilirsin. Alacağım monitörde de olma ihtimali var
Olma olasılığı fazla. Genelde curved ekranlarda olur benim 2 tane curved monitörüm oldu ikisinde de vardı. İş yerinde kullandığım düz monitörde de var. O yüzden şans işi ve panele göre değişiyor sanırımYok zaten değişim talep edeceğim ama onda da olma olasılığı yüksek ise uğraşmaya gerek yok
EyvAllahBenim monitöründe alt orta kısmında var. Fazla kafaya takılacak bir durum değil merak etme.
Kanka şimdi ben takıntılı bir tipim onu gördüm ya şimdi oyun oynarken bile gözüm oraya kayıyor.Bu galiba genelde olan bi şey ama sorun olarak değerlendirmiyorum ben.
Bi önceki monitörümde vardı ama windows açıkken yada oyun oynarken bi renk farkı görmediğimden sorun etmemiştim.
zaten kim siyah ekran açık bekler kibelki bi film sahnesi 2-3 siyah ekran sahnesi gelirse anca
Anladım teşekkürler o zmaan hiç değişim vs uğraşıp zaman kaybetmeyim.Sorun edilecek bişey değil normal alacağın monitörde de olacaktır. Farklı yerinde olacak onda da. Daha ufak olabilir daha büyük olabilir ama muhakkak olur.
valla reis boşuna uğraşma ben daha takıntılıyım emin olEyvAllah
Kanka şimdi ben takıntılı bir tipim onu gördüm ya şimdi oyun oynarken bile gözüm oraya kayıyor.
İki fotoğrafta da sağ üst taraftaki siyah alanlara bak. Rengi açılmış gözüküyor.bu ışık sızması nedir en resimde bir değişiklik göremedim de sorunu nedir şimdi. birde coil whine ne demek
Işık sızması çok normal IPS panellerin genelinde mevcutMerhaba arkadaşlar 20.03.2023 de İtopya.com dan
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC)
monitörü sipariş ettim dün elime ulaştı ve kurulumu yaptım ekranın sağ köşesi dikkatimi çekti bu ürünü kullananlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi resimleri ekliyorum sizce itopya ile görüşüp değişimmi talep etsem yoksa normalmi ?
yaniİki fotoğrafta da sağ üst taraftaki siyah alanlara bak. Rengi açılmış gözüküyor.