monıtor bulanıklık sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeze Ronaldi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelıkle kolay gelsin benım sorunum şu bilgisayara format atıldıktan sonra bulanıklık sorunu yaşıyorum bilgisayarı dvi baglantısında 144 hz 1980x1080 full hd ayarında kullanıyorum ama şu bulanıklık ve netlik sorununu bir türkü çözemedim sorun neden kaynaklanıyordur acaba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Zeze Ronaldi' Alıntı:
öncelıkle kolay gelsin benım sorunum şu bilgisayara format atıldıktan sonra bulanıklık sorunu yaşıyorum bilgisayarı dvi baglantısında 144 hz 1980x1080 full hd ayarında kullanıyorum ama şu bulanıklık ve netlik sorununu bir türkü çözemedim sorun neden kaynaklanıyordur acaba

Nasıl bir bulanıklık sorunundan bahsediyorsunuz acaba SS paylaşır mısınız. Birde sürücü veya ayar odaklıysa sorun önce sürücünüzü doğru ve güncel kurduğunuzdan emin olun. Sonra ayarlara bakarız.

KS

Zeze Ronaldi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Zeze Ronaldi' Alıntı:

Nasıl bir bulanıklık sorunundan bahsediyorsunuz acaba SS paylaşır mısınız. Birde sürücü veya ayar odaklıysa sorun önce sürücünüzü doğru ve güncel kurduğunuzdan emin olun. Sonra ayarlara bakarız.

evet kusura bakmayın ben o konuyu bulamadım bulamayıncada yenı konu acmak zorunda kaldım ekran goruntusu bıraktım windows 7 vardı 1 hafta once boyle bir sorun yoktu goruntu kalitesi oyun video ve yazılar gayet guzeldı sımdı wındows 10 yukledım fortmattan sonra fakat goruntu kalitesi bozuldu yazılarda netlık yok videolarda idare eder oyunlarda sıfır derecede kötü

sürücüleri dün güncelledim gayet güncel ayarlar olması gerektiği gibi ama iiyi bir görüntü yok ortada.

öncelıkle kolay gelsın benım monıtörde oyun video ve yazılar net degıl hafıf bozukluk var goruntude bu neden kaynaklıdır acaba yardım edersenız sevınırım 

https://www.dosyaupload.com/6pxj

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorunu hallettiğimize göre başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için sorunun çözümü şu şekilde. Ekran kartı(Eski bir model NVIDIA GT serisinden) ve monitör giriş/çıkışları üzerindeki Hz aktarım farklılıklarından dolayı oluyordu. 144Hz tazeleme değerini 60Hz yapınca sorun çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri