Monitör değerlendirme

Orkun23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Arkadaşlar sa bulunduğum ilde vatan bilgisayardan indirimde asus vg258qr modelini aldım nasıl iyi midir kullanan arkadaşlar var mı

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Arkadaşlar sa bulunduğum ilde vatan bilgisayardan indirimde asus vg258qr modelini aldım nasıl iyi midir kullanan arkadaşlar var mı
hocam güzel monitör fakat tn panel o yüzden ucuz , fps oyunları oynuyorsanız ideal fakat renkler biraz soluk görükebilir yinede güzel monitör.
Hız olarak gayet iyidir bu arada ghosting sorunu yaşamazsınız tek sorun renkler..

KS

Orkun23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam güzel monitör fakat tn panel o yüzden ucuz , fps oyunları oynuyorsanız ideal fakat renkler biraz soluk görükebilir yinede güzel monitör.
Hız olarak gayet iyidir bu arada ghosting sorunu yaşamazsınız tek sorun renkler..
Genelde cs valorant gta gibi oyunlar oynuyorum pek sorun olmaz pek farketmem

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Oyunlarda renk sorun değil ekranda renk dolgunlaştırmasını yükseltirsen daha iyi olur e sporcular bazen açıyor ben de açıyorum bazen bende TN panel kullanıyorum.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Asus vg278qr modelini kullanıyorum gayet basarili tn panel olmasına rağmen renkler gayet güzel size size tavsiyem alırsanız yarış moduna ayarlayın ve o şekilde kullanın en doğru ve güzel renkler o modda

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Asus vg278qr modelini kullanıyorum gayet basarili tn panel olmasına rağmen renkler gayet güzel size size tavsiyem alırsanız yarış moduna ayarlayın ve o şekilde kullanın en doğru ve güzel renkler o modda
hocam asuslarda fps modundayken renkler en iyi değerde oluyor diye biliyorum bende fps modunda kullanıyorum ve renkleri tam değerinde veriyor + shadow boost yani gölge güçlendirme açılırsada parlaklık ve renk olarak çok daha iyi gözüküyor

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Bende daha önce o modda kullandim ama birkaç yerde tanıtım videolarında tavsiye etmislerdi değiştirdim banada şuan yarış modu epey iyi geldi

KS

Orkun23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam asuslarda fps modundayken renkler en iyi değerde oluyor diye biliyorum bende fps modunda kullanıyorum ve renkleri tam değerinde veriyor + shadow boost yani gölge güçlendirme açılırsada parlaklık ve renk olarak çok daha iyi gözüküyor
Pc hocasının yeni sistem videolarını bekliyorum 11-12 k civarı sistem alıcam gelince test ederim ama fps modu daha parlak yarış modu da iyi videolara baktım televizyonda bile ekran canlı ve parlak olursa gözüm yoruluyor o yüzden aşırı canlı olmadına gerek yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri