Yok oyun için aldımMonitör iyi bir monitör eğer tasarımcı değilseniz e sporcular zaten TN panel kullanıyorlar.
Oyunlar için ideal diyebilirim.Yok oyun için aldım
Teşekkürler değerlendirmeniz içinOyunlar için ideal diyebilirim.
hocam güzel monitör fakat tn panel o yüzden ucuz , fps oyunları oynuyorsanız ideal fakat renkler biraz soluk görükebilir yinede güzel monitör.Arkadaşlar sa bulunduğum ilde vatan bilgisayardan indirimde asus vg258qr modelini aldım nasıl iyi midir kullanan arkadaşlar var mı
Genelde cs valorant gta gibi oyunlar oynuyorum pek sorun olmaz pek farketmemhocam güzel monitör fakat tn panel o yüzden ucuz , fps oyunları oynuyorsanız ideal fakat renkler biraz soluk görükebilir yinede güzel monitör.
Hız olarak gayet iyidir bu arada ghosting sorunu yaşamazsınız tek sorun renkler..
renk olarak illaki fark edilir ama çok sorun olmaz , film/video izlerken fark edersiniz çok değil hocamGenelde cs valorant gta gibi oyunlar oynuyorum pek sorun olmaz pek farketmem
Asus vg278qr modelini kullanıyorum gayet basarili tn panel olmasına rağmen renkler gayet güzel size size tavsiyem alırsanız yarış moduna ayarlayın ve o şekilde kullanın en doğru ve güzel renkler o moddaArkadaşlar sa bulunduğum ilde vatan bilgisayardan indirimde asus vg258qr modelini aldım nasıl iyi midir kullanan arkadaşlar var mı
hocam asuslarda fps modundayken renkler en iyi değerde oluyor diye biliyorum bende fps modunda kullanıyorum ve renkleri tam değerinde veriyor + shadow boost yani gölge güçlendirme açılırsada parlaklık ve renk olarak çok daha iyi gözüküyorAsus vg278qr modelini kullanıyorum gayet basarili tn panel olmasına rağmen renkler gayet güzel size size tavsiyem alırsanız yarış moduna ayarlayın ve o şekilde kullanın en doğru ve güzel renkler o modda
Pc hocasının yeni sistem videolarını bekliyorum 11-12 k civarı sistem alıcam gelince test ederim ama fps modu daha parlak yarış modu da iyi videolara baktım televizyonda bile ekran canlı ve parlak olursa gözüm yoruluyor o yüzden aşırı canlı olmadına gerek yokhocam asuslarda fps modundayken renkler en iyi değerde oluyor diye biliyorum bende fps modunda kullanıyorum ve renkleri tam değerinde veriyor + shadow boost yani gölge güçlendirme açılırsada parlaklık ve renk olarak çok daha iyi gözüküyor