Yardım Monitör Display Port Tamiri Olur Mu?

OguzXtrime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DP kablosunu yanlışlıkla çekerek çıkardığım için videolarda baz şeylerin köşesinde kırmızı çizgiler çıkıyor, görselde gözüktüğü gibi fakat videoları tam ekran yapınca böyle bir şey olmuyor. Tam ekran olmayan her şeyde oluyor, Instagram hikayesi gibi vb. Alakası nedir anladım, neden tam ekranda böyle bir şey olmuyor. Normal görüntüde de bir sorun yok oyunlarda vs.
Monitör Lenovo G24-20
Lenovo gibi bir servis normal bir şeye bile kullanıcı hatası dediği için buna da kesin öyle diyecekler fakat kırılma gibi bir şey olmadığı için belki demezler. Derseler bile acaba değişme ücreti ne kadar olur ?
Tam ekranda sorun yaratmadığı için 20 gün falan bekleyesim de yok açıkçası, nasıl olsa 2.5 yıl daha garantisi var. Yoksa göndereyim sorun yarım ekranda da olsa çözülsün düşüncesi de var.
HDMI ile bağlayınca sıkıntı yok 165hz de alıyorum fakat laptop olduğu için NVIDIA Denetim Masası bazı ayarları da DP'siz gelmiyor.

c9b55924-b564-4937-bfd2-4cd8b0a8a747.jpg

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Garanti servisi yapar sadece. 1k gider en az.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
DP kablosunu yanlışlıkla çekerek çıkardığım için videolarda baz şeylerin köşesinde kırmızı çizgiler çıkıyor, görselde gözüktüğü gibi fakat videoları tam ekran yapınca böyle bir şey olmuyor. Tam ekran olmayan her şeyde oluyor, Instagram hikayesi gibi vb. Alakası nedir anladım, neden tam ekranda böyle bir şey olmuyor. Normal görüntüde de bir sorun yok oyunlarda vs.
Monitör Lenovo G24-20
Lenovo gibi bir servis normal bir şeye bile kullanıcı hatası dediği için buna da kesin öyle diyecekler fakat kırılma gibi bir şey olmadığı için belki demezler. Derseler bile acaba değişme ücreti ne kadar olur ?
Tam ekranda sorun yaratmadığı için 20 gün falan bekleyesim de yok açıkçası, nasıl olsa 2.5 yıl daha garantisi var. Yoksa göndereyim sorun yarım ekranda da olsa çözülsün düşüncesi de var.
HDMI ile bağlayınca sıkıntı yok 165hz de alıyorum fakat laptop olduğu için NVIDIA Denetim Masası bazı ayarları da DP'siz gelmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 27237
Önce garantiyi deneyin bence. Ücretsiz yapmazlarsa, fiyat abartı değilse de yine yetkili servise yaptırın.

KS

OguzXtrime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Garanti servisi yapar sadece. 1k gider en az.
O zaman hiç göndermeye gerek yok.
Önce garantiyi deneyin bence. Ücretsiz yapmazlarsa, fiyat abartı değilse de yine yetkili servise yaptırın.
Zaten aynı yer. Garantiye girmezse ücretli yaparız diyorlar ve şöyle bir şey de var yapılsa da yapılmasa da servis ücreti alıyormuş Lenovo.

PC'ye format atınca neredeyse gitti gibi. Yarım ekranda da gözükmüyor. Sadece YouTube ana sayfadayken imleci videolara getirince oynayan küçük ekranda farkettim.

KS

OguzXtrime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı driver güncelleyince arttı.

KS

OguzXtrime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DDU ile sürücü silip bir öncekini kurdum ve şu an eskisine göre daha normal oldu. Sorun kablo mu monitör mü yoksa laptop mu bir anlayabilsem ona göre işlem yapmaya çalışacağım da.

KS

OguzXtrime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski haline döndü driver ile alakası yokmuş demek ki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri