Monitör Driver Güncellemesi

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
asus rog pg259 qnr monitör kullanıyorum ve asusun sitesine baktığımda monitörü seçtiğimde bir tane sürücü cıktı monitörün adıyla yazıyor
1694632921728.png
böle eski driver sürümünne nasıl bakabilirim ve driver yükleme işi nasıl oluyor asusun kendi armoury crate yazılımı var onla otomatik güncellenebilirmi ? yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
1694633694263.png
armoury crate de bunlar var bunları güncellesem birşey olurmu ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
asus rog pg259 qnr monitör kullanıyorum ve asusun sitesine baktığımda monitörü seçtiğimde bir tane sürücü cıktı monitörün adıyla yazıyorEkli dosyayı görüntüle 27026böle eski driver sürümünne nasıl bakabilirim ve driver yükleme işi nasıl oluyor asusun kendi armoury crate yazılımı var onla otomatik güncellenebilirmi ? yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim
Monitöre yazılımsal bir müdahale yapmıyorsun. Sadece windowsdaki driverı bu. Asus'un çoğu monitöründe var driver. Kurmak çok daha lazım değil, kimse bilmiyor zaten. Ben genelde kurarım. Dosyayı klasöre çıkart ve aygıt yöneticisinden monitör sürücüsünü güncelle yapıp, bilgisayarımdan seç yap. Çıkarttığın klasörü seç. Monitör gözükmüyorsa kendi adı ile gözükür.

Son düzenleme:
KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
1694704005881.png
böle gözüküyor hangisini seçeyim tek monitörüm var

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
up.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
peki bir soru daha bunun ne gibi artısı oluyor ne gibi yenilikler oluyor bunu güncelleyince ?

1694716640331.png
böle oldu seçtiğimi güncelleyince adı cıktı böle ötekinide güncelliyeyimmi ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
peki bir soru daha bunun ne gibi artısı oluyor ne gibi yenilikler oluyor bunu güncelleyince ?
Şimdi nasıl denir bilmiyorum, monitörün renklerinde fark edilmese de ufak bir kalibrasyon yapmış olursun. Monitörün bilgisayar ile olması gereken renk kodları ile iletişim kurmasını sağlar diyebiliriz. Normal monitörlerde çok da fark etmez ama bende de var, proart serileri gibi yüksek renk doğruluklu monitörlerde kurulmasını öneririm. Kurarsan da orda adıyla gözükür Generic Pnp yerine.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Şimdi nasıl denir bilmiyorum, monitörün renklerinde fark edilmese de ufak bir kalibrasyon yapmış olursun. Monitörün bilgisayar ile olması gereken renk kodları ile iletişim kurmasını sağlar diyebiliriz. Normal monitörlerde çok da fark etmez ama bende de var, proart serileri gibi yüksek renk doğruluklu monitörlerde kurulmasını öneririm. Kurarsan da orda adıyla gözükür Generic Pnp yerine.
yani 2.yede kur diyosun ?

ötekide hdmi imiş

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
peki hocam konu dışı olcak ama ben şimdi bios güncellemek isticem anakartım asus ben bunu asusun bir uygulamasından otomatik indiremezmiyim biosu ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
AI Suite 3 te güncelleme yeri vardı ama ben hiç düzgün çalıştığını görmedim. Anakart sitesinden beta olmayan son sürümü usbye atıp ez flashdan kuruyorsunuz biosta normalde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri