4k ile anca monitör alınır ekipman zor
ZorSaglik olsun 500 artarsa gene çikmazmi birseyler acaba ?
Malesef herseyin fiyatı artmışSaglik olsun 500 artarsa gene çikmazmi birseyler acaba ?
Katiliyorum simdi 144 hz fiyatlarina baktimda greewe hocaninda dedigi gibi 4K ya ekipmani birak monitor bile zor aliniyorMalesef herseyin fiyatı artmış
Ya bu allahin adanasinda 2 . El bile pahali sana yemin ederim hocamİkinci el monitör alabilirsin 2500 e filan kalan 1500tl ile de rahatlıkla ekipman alınır
Anladım tm sıfır bakalım o zamanYa bu allahin adanasinda 2 . El bile pahali sana yemin ederim hocam![]()
Adanadamisin sende?Ya bu allahin adanasinda 2 . El bile pahali sana yemin ederim hocam![]()
EvetAdanadamisin sende?
amman hocam siz yapmayın
Kullanan arkadaşlar var memnun diye önerdim ben şahsen kullanmadım kime göre neye göre var ona bakmak lazımamman hocam siz yapmayınexcalibur bide
öyle böyle ghostşng yok
Klavye haricinde ekipmanlara bu kadar harcamam gibi fazla butce yok zaten ama yinede cok tesekkur ederim .Crg 5 aldım toplam 5 tane ghost görmedim
Ürünün 4ms olmasına aldanma 4ms gtg değeri piyasadaki çoğu 1ms mprt olduğundan gerçek 1ms değiller satış politikası aldatmaca olabilir 2.6ya onu alsan 1.4 kalır onuda fiyat performans olarak
Asus tuf m3 + hp pavilion red switch mekanik + gampower 7.1 medusa alsan tamamı sıfır dizersin 4.202 ortalama ucuzlarını farklı sitelerden bulsan sıfır 4.000ne dizersin yada 2.el kaliteli bakabilirsin
Estafurullah ne demek yani ama hemen hemen tüm hepsi sıfır olarak dizilmiş oluyor işine yarar diye düşündümKlavye haricinde ekipmanlara bu kadar harcamam gibi fazla butce yok zaten ama yinede cok tesekkur ederim .