- Tepki
- 28
- Konu Sahibi
ama ben sadece odamda pc yi kullanıyorumSanmıyorum dene istersen. Başka yere taşımak yerine monitör ve PC yi götürüp deneyebilirsin illa tam kurmana gerek yok.
ama ben sadece odamda pc yi kullanıyorumSanmıyorum dene istersen. Başka yere taşımak yerine monitör ve PC yi götürüp deneyebilirsin illa tam kurmana gerek yok.
O halde yapacak bir şey yok. Tesisatçı çağır. Ben sana yöntemi söyledim.ama ben sadece odamda pc yi kullanıyorum
direk fişli 4 lü priz taktım yine aynı şey oyun açılınca ekran gidip geliyorO halde yapacak bir şey yok. Tesisatçı çağır. Ben sana yöntemi söyledim.
bir yere taşımadan bir çözümü yokmu?direk fişli 4 lü priz taktım yine aynı şey oyun açılınca ekran gidip geliyor
Tesisatçı.direk fişli 4 lü priz taktım yine aynı şey oyun açılınca ekran gidip geliyor
bir yere taşımadan bir çözümü yokmu?
tesisatçı ne yapacak pekiTesisatçı.
peki ben bu pc yi bir yere taşıyacam ama yine ekran gidip geliyorsaTesisatçı.
Dene işte onu diyorum. Sorunun kaynağından emin ol.peki ben bu pc yi bir yere taşıyacam ama yine ekran gidip geliyorsa
Onu tesisatçıya soracaksın.tesisatçı ne yapacak peki
ya babam bana bu pc için kızdı ben ailemle yaşıyom 2 hafta öce arkadaşına götürdü pc birden bire kapanıyordu diye önceden de ekran gidip geliyordu sonra çözüldü ama şimdi olmuyorDene işte onu diyorum. Sorunun kaynağından emin ol.
Onu tesisatçıya soracaksın.
mönitör girişi vgahdmi ile denedinizmi
Hocam 100tlye seyyar 5 metre üçlü prizlerle başka prize bağlayın test edinmönitör girişi vga
zaten test ettim olmadıHocam 100tlye seyyar 5 metre üçlü prizlerle başka prize bağlayın test edin
anladım pardonHocam 100tlye seyyar 5 metre üçlü prizlerle başka prize bağlayın test edin
daha test etmedim onuzaten test ettim olmadı
anladım pardon
aynı yine gidip geliyor ama bu sefer daha ardaşık gelip gidiyorHocam 100tlye seyyar 5 metre üçlü prizlerle başka prize bağlayın test edin
olmadı uzatma kablosu ile başka fişten odama çektim aynıTesisatçı.
Yakın bir oda ise aynı hatlar olabilir.olmadı uzatma kablosu ile başka fişten odama çektim aynı
Çok fazlamı oluyor nadirenmizaten test ettim olmadı
anladım pardon
daha test etmedim onu
aynı yine gidip geliyor ama bu sefer daha ardaşık gelip gidiyor
Nadiren ama bir oyun açınca çok fazlaÇok fazlamı oluyor nadirenmi
ee bence fiştende değil ben ram voltaş toplamış onu çözebilirsem iyiÇok fazlamı oluyor nadirenmi
sence ne yapmalıyım ram voltaj toplamışsaÇok fazlamı oluyor nadirenmi
bir şey fark ettim artık monitörü fişe takınca düğmesi bir öavi yanıyor bir kapalı bir süre sonra açılıyorÇok fazlamı oluyor nadirenmi