- Tepki
- 15
Monitörle ekran kartının uyumlu olması için dikkat edilmesi gereken bi konu var mı (g-sync ve freesync) hariç
6700xt ekran kartına hangi çözünürlükte almalıyımg-sync nvidia için free sync amd için kullanılıyor hocam ( güncel ürünlerde bazı modeller bir diğerini de destekler. Ekran kartı olarak 2 k destekleyen bir kartınız varsa ve bütçeniz el verirse 2 k ekran almanızı öneririm. Haricinde 1920-1080 de kart uygunsa yeterli geliyor ( tercihe göre değişir tabi) . Kart 2 k ekran düşük olursa verimsiz olabiliyor bazı durumlarda.
QHD alınabilir bütçeye göre6700xt ekran kartına hangi çözünürlükte almalıyım
TeşekkürlerQHD alınabilir bütçeye göre
https://www.itopya.com/gigabyte-27-...hd-freesync-premium-ips-gaming-monitor_u12588 f/p olarak en iyi bunu buldumİsterseniz monitör önerisi de yapabiliriz tekrardan konu açmanıza gerek kalmaz.
Bende tam bunu önericektim hocam eğer almaya karar verirseniz buradan da bildiriniz.https://www.itopya.com/gigabyte-27-...hd-freesync-premium-ips-gaming-monitor_u12588 f/p olarak en iyi bunu buldum
Tamam hocamBende tam bunu önericektim hocam eğer almaya karar verirseniz buradan da bildiriniz.
Milli monitörümüz gibi olduBende tam bunu önericektim hocam eğer almaya karar verirseniz buradan da bildiriniz.
Monitörde bende gigabyte yi hiç düşünmezdim ama kötü hiç bi yorum görmedim inşallah benide üzmezMilli monitörümüz gibi olduUğur hocam yazmadan gigabyte markasının bu kadar iyi iş çıkardığını aklımdan geçirmezdim ama üzmeyecek bir ürünmüş öğrenmiş olduk.
Uğur hoca onaylıdır üzmeyeceğini düşünüyorum hocam güzel günlerde kullanınMonitörde bende gigabyte yi hiç düşünmezdim ama kötü hiç bi yorum görmedim inşallah benide üzmez![]()
Hocam gigabyte ı her yerde seviyorum.Milli monitörümüz gibi olduUğur hocam yazmadan gigabyte markasının bu kadar iyi iş çıkardığını aklımdan geçirmezdim ama üzmeyecek bir ürünmüş öğrenmiş olduk.
Ben gölgede kalan daha kalitesiz işi uygun fiyata yapan bir firma olarak görüyordum hocam. Yorumlarından sonra fikrim değişti, uygun fiyat tüketicide malesef bazen böyle bir izlenim oluşturuyor, genelde ne uygun olsa markası gigabyteHocam gigabyte ı her yerde seviyorum
TeşekkürlerUğur hoca onaylıdır üzmeyeceğini düşünüyorum hocam güzel günlerde kullanın![]()
Alıyor musunuz hocam ?t
Teşekkürler
Yarın abimle konuşup almayı düşünüyorum şu an itopyada uygun fiyata satılıyor diğer sitelerde 5800tl civarlarında yarın alırsam bilgi veririm hocamAlıyor musunuz hocam ?
şöyle sorsan daha mantıklı olurdu? monitör alırken nelere dikkat etmeliyim diyeMonitörle ekran kartının uyumlu olması için dikkat edilmesi gereken bi konu var mı (g-sync ve freesync) hariç
O konulara hakim olduğumdan öyle sormadım dostumşöyle sorsan daha mantıklı olurdu? monitör alırken nelere dikkat etmeliyim diye
o zaman şöyle derdim.
IPS panel olmasına
fps oyunları için en az 144hz olmasına
alacağın monitör freesnync ise bazı monitörler de g-sync destekliyor. bana kontrol etmem için link atmışlardı.
bu linkten bakabilirsin.
o zaman uyum konusun da verdiğim linkten monitöre bakabilirsin.O konulara hakim olduğumdan öyle sormadım dostum