Monitör ekran kartı uyumu

Bal Satan Balcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Monitörle ekran kartının uyumlu olması için dikkat edilmesi gereken bi konu var mı (g-sync ve freesync) hariç

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
g-sync nvidia için free sync amd için kullanılıyor hocam ( güncel ürünlerde bazı modeller bir diğerini de destekler. Ekran kartı olarak 2 k destekleyen bir kartınız varsa ve bütçeniz el verirse 2 k ekran almanızı öneririm. Haricinde 1920-1080 de kart uygunsa yeterli geliyor ( tercihe göre değişir tabi) . Kart 2 k ekran düşük olursa verimsiz olabiliyor bazı durumlarda.

KS

Bal Satan Balcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
g-sync nvidia için free sync amd için kullanılıyor hocam ( güncel ürünlerde bazı modeller bir diğerini de destekler. Ekran kartı olarak 2 k destekleyen bir kartınız varsa ve bütçeniz el verirse 2 k ekran almanızı öneririm. Haricinde 1920-1080 de kart uygunsa yeterli geliyor ( tercihe göre değişir tabi) . Kart 2 k ekran düşük olursa verimsiz olabiliyor bazı durumlarda.
6700xt ekran kartına hangi çözünürlükte almalıyım

KS

Bal Satan Balcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Milli monitörümüz gibi oldu :) Uğur hocam yazmadan gigabyte markasının bu kadar iyi iş çıkardığını aklımdan geçirmezdim ama üzmeyecek bir ürünmüş öğrenmiş olduk.
Monitörde bende gigabyte yi hiç düşünmezdim ama kötü hiç bi yorum görmedim inşallah benide üzmez :)

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Monitörle ekran kartının uyumlu olması için dikkat edilmesi gereken bi konu var mı (g-sync ve freesync) hariç
şöyle sorsan daha mantıklı olurdu? monitör alırken nelere dikkat etmeliyim diye
o zaman şöyle derdim.
IPS panel olmasına
fps oyunları için en az 144hz olmasına
alacağın monitör freesnync ise bazı monitörler de g-sync destekliyor. bana kontrol etmem için link atmışlardı.
bu linkten bakabilirsin.

KS

Bal Satan Balcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
şöyle sorsan daha mantıklı olurdu? monitör alırken nelere dikkat etmeliyim diye
o zaman şöyle derdim.
IPS panel olmasına
fps oyunları için en az 144hz olmasına
alacağın monitör freesnync ise bazı monitörler de g-sync destekliyor. bana kontrol etmem için link atmışlardı.
bu linkten bakabilirsin.
O konulara hakim olduğumdan öyle sormadım dostum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri