- Tepki
- 12
Oyun oynarken bir anda böyle oldu monitörBu tam olarak ne görüntüsü
Kablolarda bir sıkıntı yok gibi sürücüleride intelin kendi uygulamasından dün yaptıkOyın csgo gibi geldi bana sürücü güncellemesi yaptınız mı yakında yada kabloları kontrol ettiniz mi ?
Silip baştan kurma şansın var mı hocam birde ekran kartınız var mı varsa nedir ?Oyun oynarken bir anda böyle oldu monitör
Kablolarda bir sıkıntı yok gibi sürücüleride intelin kendi uygulamasından dün yaptık
Gtx 1650 silip baştan kurmayla pek alakası olduğunu sanmıyorum şuan pcnin içini açıyorum bakıcam yanık varmı diyeSilip baştan kurma şansın var mı hocam birde ekran kartınız var mı varsa nedir ?
Monitör laptopa bağlı laptopun içini açtık herhangi bir yanık yokSilip baştan kurma şansın var mı hocam birde ekran kartınız var mı varsa nedir ?
Gtx 1650 silip baştan kurmayla pek alakası olduğunu sanmıyorum şuan pcnin içini açıyorum bakıcam yanık varmı diye
Monitör laptopa bağlı laptopun içini açtık herhangi bir yanık yok
Arkadaşlar yardımınız için çok sağolun bilgisayarın 2 parçası yanık çıktı tamiri aşırı masraflı geçmiş olsunDonanımsal sıkıntıda olabilir yazılımsalda kablo kaynaklı bile olabilir bir başka kablo ilede deneyin öncesinde
Oyun kariyerim bu kadarArkadaşlar yardımınız için çok sağolun bilgisayarın 2 parçası yanık çıktı tamiri aşırı masraflı geçmiş olsun![]()
Nasıl yanmış hocam neden yanmış bir sebep belirttimi bakan kişiArkadaşlar yardımınız için çok sağolun bilgisayarın 2 parçası yanık çıktı tamiri aşırı masraflı geçmiş olsun
Oyun kariyerim bu kadar
Direkt akrabam baktı 2 parçası gitmiş patlak gibiNasıl yanmış hocam neden yanmış bir sebep belirttimi bakan kişi