resim atarmısınız ekran kartında sıkıntı olabilirarkadaşlar oyun oynarken bilgisayarımın monitörü gidiyor ekranda power saving hatası çıkıyo ama kasa hala çalışıyo yardım edebilcek varmı
ikisi aynanda çektim böyle bişey oluyo ekran kartının fanları dönüyoresim atarmısınız ekran kartında sıkıntı olabilir
hocam monitör ile alakalı LG monitör olanlar aynı şikayetikisi aynanda çektim böyle bişey oluyo ekran kartının fanları dönüyo
knk baktım ram söküyo temizliyo geri takıyo sonra bios pilii cıkartp silio sonra geri sonra ekran kartını cıkarım üflüyo sonra takıyo sorun gidiyor gösteriyorkanki kasayı televizyona taktım aynı şey oldu
knk bide boot menü ayarlarını atsana işletim sistemi yeri mesala 1de hardisk kurulu 2.de ssd 2. enternetsağol kanki denicem teşekkürler
bende sadece ssd varknk bide boot menü ayarlarını atsana işletim sistemi yeri mesala 1de hardisk kurulu 2.de ssd 2. enternet
kanka hala aynı bişey değişmediknk bide boot menü ayarlarını atsana işletim sistemi yeri mesala 1de hardisk kurulu 2.de ssd 2. enternet
KNK biosa ggir ordan boot menü var oraya gir orda yazan yeri at mesala 1de ssd 2de enternet fln bende acılmıodu öle yabtumbende sadece ssd var
Bu hatayı verdikten sonra anakart üzerinde herhangi bir hata ışığı yanıyo mu? Öncelikle bunu kontrol etmen gerekir.arkadaşlar oyun oynarken bilgisayarımın monitörü gidiyor ekranda power saving hatası çıkıyo ama kasa hala çalışıyo yardım edebilcek varmı