Yardım Monitör Görüntü Vermiyor

Yusufcuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam aleyküm laptopum için bir monitör satın aldım hdmı kablo ile bağladım laptop ekranımda bağlandığı görünüyor fakat monitör siyah ekran bunu bir çözümü varmı yardım eden olursa teşekkür ederim etiketleyin

melih4028

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Selam aleyküm laptopum için bir monitör satın aldım hdmı kablo ile bağladım laptop ekranımda bağlandığı görünüyor fakat monitör siyah ekran bunu bir çözümü varmı yardım eden olursa teşekkür ederim etiketleyin
İlk olarak hdmı ile değil neydi şuan ismi aklıma gelmedi diyer kablo ile bağlardan tam perfonams alırsın maitorden birde Windows ve r tuşlarına baş en üste idi sanırsam 2. Ekranı ana ekran olarak kullan dersen sorunun çözülecek tır manitor ana ekran olarak laptop siyah ekran olarak kullanacaksın diyorsan laptopuda kullanacağım orda yenile idi sanırsam emin değilim 2 ekranida kullanırsın ama 2 sinden de tam performans alamazsın

Tavsiyem 2. Ekranı ana ekran olarak kullan demen manitorden. Tam performans alırsın birde dediğim gibi diyer kablo tipi ile bağlanan lazım laptopla manitoru manitorunun hz i kaçtı bir kablo bakabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri