- Tepki
- 86
OKSJDASKLDjkla rezil oldukhocam hani monit ayarlaeından cros acılıyor ark onu söylemek istemiş![]()
Olurg öyle olurg ajdgfsdjlhdsfhdhjOKSJDASKLDjkla rezil olduk
hocam sizin şu g305 100 gram baya ağır onu bir modlayın 70 grama felan düşürülüyo oOlurg öyle olurg ajdgfsdjlhdsfhdhj
Sağ ol hocam tek bu mu var başka var mı
Çok sağ ol hocam <3Şöyle :
Olurg öyle olurg ajdgfsdjlhdsfhdhj
hocam yanıtı daha duruyor ben yazdığımdan süphelendim bir an ajksdhda ben mi yanlış yazdım diye asdasdasdOKSJDASKLDjkla rezil olduk
yanlış okumuşum pardon kimse görmedi o mesajı sıkıntı yok sıkıntı yok
Başka yok diye biliyorum. Kullanmak istediğimde bunu kullanıyorum ama araştırırım belki değişiyordur.Sağ ol hocam tek bu mu var başka var mı
Çok sağ ol hocam <3
asklda
hocam yanıtı daha duruyor ben yazdığımdan süphelendim bir an ajksdhda ben mi yanlış yazdım diye asdasdasd
Valla ağırlığından memnunum aslında. Delikli tasarım sevmiyorum. Çok tozlanıyor.hocam sizin şu g305 100 gram baya ağır onu bir modlayın 70 grama felan düşürülüyo o![]()
Aliminyum folyo yardımıyla daha küçük pil koyabilirsiniz 80 grama felan bile düştüğü oluyorBaşka yok diye biliyorum. Kullanmak istediğimde bunu kullanıyorum ama araştırırım belki değişiyordur.
Valla ağırlığından memnunum aslında. Delikli tasarım sevmiyorum. Çok tozlanıyor.
KrkdnsSağ ol hocam tek bu mu var başka var mı
Çok sağ ol hocam <3
asklda
hocam yanıtı daha duruyor ben yazdığımdan süphelendim bir an ajksdhda ben mi yanlış yazdım diye asdasdasd