Monitör iade/değişim hakkında

Mersy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dostlar merhaba, benim kullandığım MAG274QRF monitörümde ışık sızması ve ölü pixelden dolayı servise yolladım. Servis iade/değişim kararı çıkardı. Şu an monitor firmanın stoklarında yok. Bana bugün size monitör sıfırı servis tarafından size yollanır dendi, ne bir haber veren var ne arayan, kendim arayıp öğrendim. Yarın yine arayıp soracağım monitör yollayacak mısınız diye, benim sorum eğer ellerinde stok yok diye ürünü iade ederlerse elime 6K geçecek üstüne 3-4K koyarak farklı bir monitör almayı düşünebilirim, tabii monitörümün sıfırını yollamazlarsa. Önerebileceğiniz IPS, 2K, stant olarak tam ergonomi olan bir monitör önerebilir misiniz? Ayrıca bu olay hakkında sizin de fikirlerinizi almak isterim.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam öncelikle şunu öğrenmek isterim. Ürünü aldınız ve aynı stok yok anlaşılan, buraya kadar bir problem yok. Aldığınız site size o anki ücreti mi veriyor, enflasyon sebebiyle zararınız yok değil mi ?

KS

Mersy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam öncelikle şunu öğrenmek isterim. Ürünü aldınız ve aynı stok yok anlaşılan, buraya kadar bir problem yok. Aldığınız site size o anki ücreti mi veriyor, enflasyon sebebiyle zararınız yok değil mi ?
Servis iade/değişim diye karar çıkarmış. Musteri temsilcileri beni aramadan değişim için başvuru yaptık dedi. Stoğumuz da yok, direkt servis size yollayacak dedi. Eğer iade kararı çıkarsa 200tl kaybım olacak ama sorun değil.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Servis iade/değişim diye karar çıkarmış. Musteri temsilcileri beni aramadan değişim için başvuru yaptık dedi. Stoğumuz da yok, direkt servis size yollayacak dedi. Eğer iade kararı çıkarsa 200tl kaybım olacak ama sorun değil.
Anladım, değişim çıkarsa sorun olmayacak anlaşılan. Bir arkadaşım aldıktan sonra 2 kat zamlanmıştı biraz uğraştırdı süreç o sebeple sordum. Olmaması durumunda zaten para iadesi teklif ederler diye düşünüyorum. Bütçenize göre bildiğim iyi bir monitör yok ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

KS

Mersy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Anladım, değişim çıkarsa sorun olmayacak anlaşılan. Bir arkadaşım aldıktan sonra 2 kat zamlanmıştı biraz uğraştırdı süreç o sebeple sordum. Olmaması durumunda zaten para iadesi teklif ederler diye düşünüyorum. Bütçenize göre bildiğim iyi bir monitör yok ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Kusura bakmayın hocam sizi etiketledim de konuyu nasıl yükseltiyoruz ?

KS

Mersy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Umarım servisin yolladığı ürün sıfır üründür.
Neden bilmiyorum ama sanki mağazada olmadığı için servisteki başka bir monitörü göndermişler gibi hissettim.
Daha yollamadılar. Şimdi konuştum ellerinde stok yok ve daha işlemler bitmemiş. İşlemler bitince beni arayıp soracaklar ne istersiniz diye aynı ürünü verirler mi bilmiyorum, stoklarında yok. Üstüne ekleyip farklı marka monitör alabilirim veya para iadesi alabilirim.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Daha yollamadılar. Şimdi konuştum ellerinde stok yok ve daha işlemler bitmemiş. İşlemler bitince beni arayıp soracaklar ne istersiniz diye aynı ürünü verirler mi bilmiyorum, stoklarında yok. Üstüne ekleyip farklı marka monitör alabilirim veya para iadesi alabilirim.
6.500 ve üstü bütçelerde 32" WQHD modeller bile olabiliyor.
Bütçenizi düşününce seçeneğiniz daha da fazla oluyor.
Şimdiden yedek 1-2 model belirleyin, aradıklarında karar vermek kolay olur.

KS

Mersy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
6.500 ve üstü bütçelerde 32" WQHD modeller bile olabiliyor.
Bütçenizi düşününce seçeneğiniz daha da fazla oluyor.
Şimdiden yedek 1-2 model belirleyin, aradıklarında karar vermek kolay olur.
Hocam valla farklı model monitor almak istemiyorum. Fiyatının hakkını veren bir monitör umarım hiç ugrastirmazlar da yenisini yollarlar. Incehesap indirimden almıştım 5.800₺'ye şimdi almak istesem üstüne 500tl koymam lazım. Ellerinde MAG274QRF-QD modeli var. O da 10k civarında belki firma 1k üstüne koy sana qd verelim dese kabul ederim de zor gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri