Soru Monıtor Kalıtem Sızce Nasıl

lecxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar sorudada yazdığım gıbı sızce monıtor kalıtem nasıl ghpstıng yok olu pıksel yok ışık sızması falan da yok laptoptan gectım görüntü bıraz degısık geldı bir de sızın yorumlarınızı ogrenmek ısterım.

Ekli dosyalar

• IMG_3474.jpeg
    IMG_3474.jpeg
    4 MB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3473.jpeg
    IMG_3473.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3472.jpeg
    IMG_3472.jpeg
    3.2 MB · Görüntüleme: 19

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Fotoğraftan monitör kalitesi anlamak zor heleki bu şekilde çekilmiş fotoğraflardan. Modeli farketmeyenler için model g25f 2. Benzer kullanıcılar varsa tartışabilirsiniz. Hiç bir sorun yok demişsiniz görüntünün değişik gelme nedeni nedir ? laptop mu bağlı monitöre ?(laptop tahminen 720p dir, monitörü 1080p yaparsanız kalite düşüşü ortadan kalkar.(laptop çok eski değilse tabi) Aynı şekilde hz

KS

lecxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Fotoğraftan monitör kalitesi anlamak zor heleki bu şekilde çekilmiş fotoğraflardan. Modeli farketmeyenler için model g25f 2. Benzer kullanıcılar varsa tartışabilirsiniz. Hiç bir sorun yok demişsiniz görüntünün değişik gelme nedeni nedir ? laptop mu bağlı monitöre ?(laptop tahminen 720p dir, monitörü 1080p yaparsanız kalite düşüşü ortadan kalkar.(laptop çok eski değilse tabi) Aynı şekilde hz
Yok hocam masaüstü bağlı laptoptan gectım doye bıraz garıp gelıyordu Bıde wındpws updatedekı seylerı ındırdım duzeldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri