Monitör Kapanıp Açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammmettttttt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PlayStation 4 e bağlamak için dönüştürücü almıştım. Kullandım baya kapatıp yatmıştım birgün ertesi gün açılıp kapanıyordu. Mönitör Power tuşuna bastığımda 2 saniye bekleyip bip sesi geliyor ve gücü kesiyor sonra tekrar açılıyor ve bu olay durmadan tekrarlanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dönüştürücü arızalanmış gibi duruyor. Yapacak pek bir şeyiniz yok. Ya yenisi yada garantisi vs. varsa garanti işi ile uğraşacaksınız.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Durumu net anlamak için soruyorum. Dönüştürücü olmadan bilgisayara bağladınız monitör hala aynı tepkiyi mi veriyor? Eğer böyle ise monitör kablosunda yada kendisinde bir sorun olabilir.

KS

Muhammmettttttt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet hala aynı tepkiyi veriyor sorununu çözebilrsem ona göre ya kendim yapacağım yada bilgisayarcıya götüreceğim. Teşekkürler

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kablolarda kusur yok ise eğer monitör değişimi yapıp başka monitör ile deneyin 2.seçenek için ise TV-PS bağlayantısı yaparak deneyin sorunlar ne durumda bülgilendirin.

KS

Muhammmettttttt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PlayStation da sıkıntı yok monitör sıkıntılı olduğu için televizyonda oynamaya devam ediyorum. Ama başka monitör bağlama şansım yok büyük ihtimal monitörde sıkıntı tek çare bilgisayarcıya gitmek galiba :(

......

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni bir monitör almayı düşünürseniz güzel bir öneri yapabiliriz bunun dışında başka sorularınız için yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri