Monitör Laptopa Kablo Bağlantısı

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
İstediginiz ürün aşagidaki gibi birşey ozaman. Ürün yurtdısından ama. Prime varsa kargo ödemezsiniz büyük ihtimal, vergi ile 260 a fln gelir son ödeme sayfasında görürsünüz.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
İstediginiz ürün aşagidaki gibi birşey ozaman. Ürün yurtdısından ama. Prime varsa kargo ödemezsiniz büyük ihtimal, vergi ile 260 a fln gelir son ödeme sayfasında görürsünüz.

Markası nasıldır ve uzun sürede gelir galiba 11 gün sonra gelir diyor

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Markası nasıldır ve uzun sürede gelir galiba 11 gün sonra gelir di
1.5 haftada falan geliyor genelde. Daha fazla kalamayacağım internet gece iyice yavaşladı, Amazonu açıpta size ordan link atamadım öyle düşünün. Yorumlara göre bakabilirsiniz notu yüksek gözüküyor, yorumlarıda okuyamıyorum yüklenmiyor :)

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
1.5 haftada falan geliyor genelde. Daha fazla kalamayacağım internet gece iyice yavaşladı, Amazonu açıpta size ordan link atamadım öyle düşünün. Yorumlara göre bakabilirsiniz notu yüksek gözüküyor, yorumlarıda okuyamıyorum yüklenmiyor :)
Tamamdır teşekkürler

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Bence 2. ürünü alın, hem altın uçlu hem de yorumu var. 1080p 165hz desteklediği yorumlarda yazılmış. Bence yeterli. Anladığım kadarıyla dp 1.2 bu da.
İkisinin arasında ki fark nedir peki ilk ürün 1.4 diğeri 1.2 monitörümde 1.4 yazıyor. İlk linkteki kabloyu alırsam 165hz full hd alır mıyım?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
İkisinin arasında ki fark nedir peki ilk ürün 1.4 diğeri 1.2 monitörümde 1.4 yazıyor. İlk linkteki kabloyu alırsam 165hz full hd alır mıyım?
Yani ilk ürünün 1.4 olduğuna dikkat etmemiştim, zaten 1.4 ise ikinci kablodan daha iyi bir kablo. 1.cisi 8k 60hz, 2.cisi 4k60hz. 2.ci 1080p 165hz veriyorsa 1. Ile hayli hayli alırsın.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Yani ilk ürünün 1.4 olduğuna dikkat etmemiştim, zaten 1.4 ise ikinci kablodan daha iyi bir kablo. 1.cisi 8k 60hz, 2.cisi 4k60hz. 2.ci 1080p 165hz veriyorsa 1. Ile hayli hayli alırsın.
Monitörle ilgili bir sorum olacak yarım saat 1 saat arası gibi bir sürede ekran 2sn gidip geliyor neden böyle oluyordur hdmı den dolayı mı?

lordoffizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptop yeni 2 yıllık RTX 3050 İ5-11400H 16GB RAM

165Hz bir monitörüm var laptop kullanıyorum şimdilik hdm ile bağladım fakat tam verimi alamadım görüntü ve akış açısından 10 yıllık bir HDMI benimkisi ama üzerinde high Speed yazıyor. Mini DisplayPort önerisi istiyorum 1.4 destekliyor monitörüm mini DisplayPort'larda 1.4 var mı bilmiyorum Paugge ve Ugreen markalarının 1.2 hallerini buldum fakat 1.4 hallerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim bütçe 250 TL

Kablo 2 4 8k desteklerse güzel olur ileriye dönük olarak bu bütçede bazı kablolar var öyle ama almadan bilenlere sormak istedim
KANKAM BEN DE AYNI ŞEKİLDE 165 HZ LAPTOPUMA 165 HZ MONİTÖR ALMAK İSTİYORUM ÇİFT EKRAN İÇİN FAKAR LAPTOPDA DP GİRİŞİ YOK HDMI 2.0 İLE BAĞLARSAM 165 HZ ALABİLİR MİYİM MONİTÖRDEN?

hdmi ile bağlayabilirsiniz
KANKAM BEN DE AYNI ŞEKİLDE 165 HZ LAPTOPUMA 165 HZ MONİTÖR ALMAK İSTİYORUM ÇİFT EKRAN İÇİN FAKAR LAPTOPDA DP GİRİŞİ YOK HDMI 2.0 İLE BAĞLARSAM 165 HZ ALABİLİR MİYİM MONİTÖRDEN?
BİR DE BEN DE SENİN BU ALDIĞIN LEGİON MONİTÖRDEN ALMAK İSTİYORUM MEMNUN MUSUN

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri