Çok daha pahalı değil orta segmentSistem çok pahalı bilgin olsun
Daha iyisi var mı ? Var. Ama aman aman kötü değil. İdare ederÇok daha pahalı değil orta segment
Ben ndivia sistem istiyorum kanka rx sevmiyorumDaha iyisi var mı ? Var. Ama aman aman kötü değil. İdare eder
Mesela bütçenize biraz ekleme yaparsanız 2 ye katlayabilecek sistem : https://www.gaming.gen.tr/urun/2063...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
attığıınız sistem pahalı , alttaki ikiliyi almanızı öneririm çok daha iyi :Bütçe 17k 13.5k ya sistem aliyorum altta yaziyo özellikleri ona uygun bir monitör gicirinda bulabilirmiyiz hocalar
attığıınız sistem pahalı , alttaki ikiliyi almanızı öneririm çok daha iyi :
SİSTEM :
MONİTÖR : https://www.hepsiburada.com/asus-tu...sync-full-hd-ips-led-monitor-pm-HBC0000054HWJ![]()
MANTIS-3060 V1.4 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
evet 3050 gtx 1650 ile neredeyse aynı performansda bir kart bence , 3000 serisine göre kötü bir kart onun yerine benim attığımı alın derim hocam çok daha mantıklı olur hem ekran kartının markası asus, sizinki zotac.Eğer butcemi alabilirsem dediginzi sistem çok mantıklı olur 3050 icin mı pahalı yanliz onu anlamadım
Aralarında ne fark oluyor hocam anlatırmisinizevet 3050 gtx 1650 ile neredeyse aynı performansda bir kart bence , 3000 serisine göre kötü bir kart onun yerine benim attığımı alın derim hocam çok daha mantıklı olur hem ekran kartının markası asus, sizinki zotac.
dalga geçmek için sorduğunuzu varsayıyorum hocamZotac kötü mü hocam asustan?
Aralarındaki fark ne hocam onuda anlatirmisin bilgi sahibi degilimdedalga geçmek için sorduğunuzu varsayıyorum hocam
Asus daha iyi soğutuyor aralarındaki tek fark soğutma.Aralarındaki fark ne hocam onuda anlatirmisin bilgi sahibi degilimde
3050 ve 1650 aynı mı LDDGKSGSKSHSKSHDKDHDKDHKDHDKDHDJDevet 3050 gtx 1650 ile neredeyse aynı performansda bir kart bence , 3000 serisine göre kötü bir kart onun yerine benim attığımı alın derim hocam çok daha mantıklı olur hem ekran kartının markası asus, sizinki zotac.
rtx 3060 çok daha güçlü bir kart. Zotac ve Asus arasında ciddi farklar olacağını sanmıyorum, ikisi de kaliteli markalar.Aralarındaki fark ne hocam onuda anlatirmisin bilgi sahibi degilimde
neredeyse aynı yazdım aynı demedim ergen misin kanka sen git bak bakalım performans testlerin3050 ve 1650 aynı mı LDDGKSGSKSHSKSHDKDHDKDHKDHDKDHDJD
Kanka yanlışın var 3050 ile 2060 in değerleri nerdeyse aynineredeyse aynı yazdım aynı demedim ergen misin kanka sen git bak bakalım performans testlerin![]()