ürün bu 200 hz 27"
kullanan varmı memnunmusunuz
hiç iyi yorum görmedim bu monıtorde onun yerıne bunu alın çok daha iyi
hocam yorumlar süper neden almayımhiç iyi yorum görmedim bu monıtorde onun yerıne bunu alın çok daha iyi
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
aoc daha iyi hocam.hocam yorumlar süper neden almayım
hocam neden hem 200 hz hem 27"aoc daha iyi hocam.
hocam herşey 200hz yada 27ınc olması değil , marka kalite kullanılan panel vs siz hangisini istiyorsanız onu alın ben öneride bulundum.hocam neden hem 200 hz hem 27"
Artık 144 hz alınmaz. 165 %10 144e göre daha akıcı.ben bu monitörü alacagım isterseniz bakabilirsiniz
,
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
nedenArtık 144 hz alınmaz. 165 %10 144e göre daha akıcı.
Söyledim ya 165hz aynı fiyata daha akıcı ve daha fazla özellikli olan modelleri çıktı.
bildigin varsa link atabilirmisin attım monitörün fiyatı civarı bide parlaklık en az 300cdm ipsSöyledim ya 165hz aynı fiyata daha akıcı ve daha fazla özellikli olan modelleri çıktı.
Ben Acer kullanıyorum sıfır sıkıntılı bir monitör ben ucuza almıştım. Uzun zamandır da forumda bir Asus rağbeti görüyorum. 4kya çıkmış bu monitör hemen link sallayayım ama nasıldır bilmiyorum. Kırmızı ve yeşil forumda da kon u açarsanız çok yardımcı olurlar.bildigin varsa link atabilirmisin attım monitörün fiyatı civarı bide parlaklık en az 300cdm ips
Alınmaz, 200 hz diye bakıp gecmeyin öyle olsaydı... Bunun Isık Süsmezi Ghosting dogru renk gösterim gibi seyleri cok kötüürün bu 200 hz 27"
Benim sonda attığım monitör güzeldir üzmez.Alınmaz, 200 hz diye bakıp gecmeyin öyle olsaydı... Bunun Isık Süsmezi Ghosting dogru renk gösterim gibi seyleri cok kötü
Samsung nasılHocam bu monitör ghosting babası. Almayın.
Reis o zaman ben senin attığını alıyorum sıkıntı çıkmaz değilmihiç iyi yorum görmedim bu monıtorde onun yerıne bunu alın çok daha iyi
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Benim attığımın değerlendirmelerine girin bakın bir sıkıntı gözükmüyor. Bence alabilirsiniz.Samsung nasıl
Reis o zaman ben senin attığını alıyorum sıkıntı çıkmaz değilmi
Hocam samsungta alınmaz ghosting cok oluyor bu bütcedeki modelleri, bütceniz 4500₺ ise dell markasını öneririm 4000 tl altıysada asusSamsung nasıl
Reis o zaman ben senin attığını alıyorum sıkıntı çıkmaz değilmi
Yanlış konuya yazmışım pardon. Benim attığım Asus iyi ama bütçe çıkıyor Dell alsın.Hocam samsungta alınmaz ghosting cok oluyor bu bütcedeki modelleri, bütceniz 4500₺ ise dell markasını öneririm 4000 tl altıysada asus