Hocam pivot olunca sanki fiyata ayrı bir bindiriyorlar gibi adam gibi pivot özellikli monitör 4.5k dan başlıyorMonitör için alacağınız parça parsıyla beraber pivot alınabilir gibi.
Haklısınız ama en kötü iyi monitör 3.3k civarı onunda ghosting gibi sorunlar fazla. Pivot olanların kalitesi de artıyor. Sadece pivot olmuyor, diğer özelliklerde artmış oluyor.Hocam pivot olunca sanki fiyata ayrı bir bindiriyorlar gibi adam gibi pivot özellikli monitör 4.5k dan başlıyor
Hocam mesela bu monitör kötü müHaklısınız ama en kötü iyi monitör 3.3k civarı onunda ghosting gibi sorunlar fazla. Pivot olanların kalitesi de artıyor. Sadece pivot olmuyor, diğer özelliklerde artmış oluyor.
Bir arkadaş özellikle almayın diyordu. Ghosting çok olduğu da yazılmıştı. Gigabyte var benzer fiyatta onda da bobin sesi olduğu söyleniyor. En uygun gibi dell var oda 3.8 k en az sorunlu ve iyi bahsedilen.Hocam mesela bu monitör kötü mü
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Hocam şöyle diyim o zaman bütçem 20k total yani 16.2k ya benim bir sistem bulmam lazım amd ndivialiBir arkadaş özellikle almayın diyordu. Ghosting çok olduğu da yazılmıştı. Gigabyte var benzer fiyatta onda da bobin sesi olduğu söyleniyor. En uygun gibi dell var oda 3.8 k en az sorunlu ve iyi bahsedilen.
Piyasayı çok takip etmiyorum şimdi size daha uygun sistem yerine başka bir şey öneririm. Başka konu açıp 29k bütçeli, pivot monitörlü sistem önerisi dersiniz. Piyasayı yakından takip edenler daha iyi öneri sunacaklardır.Hocam şöyle diyim o zaman bütçem 20k total yani 16.2k ya benim bir sistem bulmam lazım amd ndiviali