Monitor öneri

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Pivot olmayan bir monitör alsam onu monitör tutacağı ile pivot yapsam sorun olur mu sizce hangisini önerirsiniz mesela ips 165 hz 1ms asusunkini alsam

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Monitör için alacağınız parça parsıyla beraber pivot alınabilir gibi.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam pivot olunca sanki fiyata ayrı bir bindiriyorlar gibi adam gibi pivot özellikli monitör 4.5k dan başlıyor
Haklısınız ama en kötü iyi monitör 3.3k civarı onunda ghosting gibi sorunlar fazla. Pivot olanların kalitesi de artıyor. Sadece pivot olmuyor, diğer özelliklerde artmış oluyor.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Haklısınız ama en kötü iyi monitör 3.3k civarı onunda ghosting gibi sorunlar fazla. Pivot olanların kalitesi de artıyor. Sadece pivot olmuyor, diğer özelliklerde artmış oluyor.
Hocam mesela bu monitör kötü mü

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam mesela bu monitör kötü mü
Bir arkadaş özellikle almayın diyordu. Ghosting çok olduğu da yazılmıştı. Gigabyte var benzer fiyatta onda da bobin sesi olduğu söyleniyor. En uygun gibi dell var oda 3.8 k en az sorunlu ve iyi bahsedilen.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bir arkadaş özellikle almayın diyordu. Ghosting çok olduğu da yazılmıştı. Gigabyte var benzer fiyatta onda da bobin sesi olduğu söyleniyor. En uygun gibi dell var oda 3.8 k en az sorunlu ve iyi bahsedilen.
Hocam şöyle diyim o zaman bütçem 20k total yani 16.2k ya benim bir sistem bulmam lazım amd ndiviali

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam şöyle diyim o zaman bütçem 20k total yani 16.2k ya benim bir sistem bulmam lazım amd ndiviali
Piyasayı çok takip etmiyorum şimdi size daha uygun sistem yerine başka bir şey öneririm. Başka konu açıp 29k bütçeli, pivot monitörlü sistem önerisi dersiniz. Piyasayı yakından takip edenler daha iyi öneri sunacaklardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri