selamlar itopyadan ataberk doğan boost sistemini sipariş ettim ryzen 5 5600 + 4060ti 8gb sistem güzel ve ucuz 1080p monitör önerilerine açığım beklemem gereken indirim varmıdır teşekkürler
Bütçe?selamlar itopyadan ataberk doğan boost sistemini sipariş ettim ryzen 5 5600 + 4060ti 8gb sistem güzel ve ucuz 1080p monitör önerilerine açığım beklemem gereken indirim varmıdır teşekkürler
4-5 k civarı hocam ama esnetebilirim biraz belli olmaz aklınızdakini gönderebilirmisiniz. şimdik monitörü sipariş edicem kargoyla uzun yoldan gelecek sınır şehrin de yaşıyorum zarar gördüğünü nasıl tespit edebilirim gelince
gözle görülür birşey değilse ölü pixel felan filan öyle gelince test etebileceğim birşey varmıdırGarantisi var zaten kutuyu açarken video çek elinde kanıt olur![]()
AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ölü pixel testi yaparsın yeterligözle görülür birşey değilse ölü pixel felan filan öyle gelince test etebileceğim birşey varmıdır
hocam teşekkürler öneri için![]()
MSI G2412 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G2412 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G2412 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.952,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
etmeyiz. dandik bir monitör.hocam teşekkürler öneri için
![]()
Casper Excalibur M.E238FIF-D 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Casper Excalibur M.E238FIF-D 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Casper Excalibur M.E238FIF-D 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şu monitörü tavsiye edermisiniz diğerlerinin fiyatları yükselmiş
sağolun dediğiniz msi siparis ettim hayırlısıetmeyiz. dandik bir monitör.