Monitör önerir misiniz?

Armağan Özaydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Monitör önerir misiniz?

M27F ürününü genelde çokça öneriyorum alın geçin düşünmeye gerek yok. Başarılı bir monitördür.

macepnioglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

M27F kullanıyorum. 2 ay önce 2650'ye aldım. Fiyatı da düşmüş. Tekrar yükselmeden al dostum. Pişman olmazsın.

KS

Armağan Özaydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26

Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim sizlere bir sorum olacak samsung monitörümü iade etmeyi düşünürken bu monitör indirime girdi https://www.hepsiburada.com/aoc-g27...monitor-p-HBV00001878YV?magaza=DEY ELEKTRONİK bende 2000 TL ye siparişini verdim ama sonradan gigabyte m27f modelini gördüm ve keşke vermeseydim diye düşündüm siparişi kredi kartına taksit yaptırdığım için iptal de edemedim ürünüm yarın gelecek sizce ürünü geri gönderip 2468TL ye gigabyte m27f modelini mi alayım yoksa ürünü hiç geri göndermeyeyim mi ne yapsam bilemedim bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Aldığınız G2790VXA bu ürün kötü değil ama tabi bir M27F ürünü kadarda başarılı değil. 2K bütçeye bence iyi bir ürün. İptal etmeli misiniz bence hayır ama ürünün piyasadaki yorum ve incelemelerinde piksel süresinin hızlı olmadığı kanaati getirilmiş kayda değer bir kitle bu yorumu yapmış. Samsung üründeki gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz bilginiz olsun.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

27'' Düz VA panel almanız gereksiz olmuş biraz. Eğer sizi zora sokmayacaksa M27F modelini alıp AOC'u iade edin bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri