- Tepki
- 3
Ben bir monitör almak istiyorum. Ancak hem yüksek hz'li olsun hemde uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir monitör var mı?
Bütçe belirtir misin birde Ekran kartın ve işlemcin nedir ?Ben bir monitör almak istiyorum. Ancak hem yüksek hz'li olsun hemde uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir monitör var mı?
Merhaba o söylediğiniz monitörü alacaktım ama stok’u bittiği için alamadım. Bana başka bir monitör önerirmisiniz? Yüksek hz’li ve uygun fiyatlı.
pckolik.com
peki hangisi daha iyi ? yani bu ikisinden hangisini alayım?![]()
Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.859,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.755,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
acer nitropeki hangisi daha iyi ? yani bu ikisinden hangisini alayım?