Yardım Monitör Önerisi Ve Stand Önerisi??

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
evet hocam galiba ön yargılıyım bakalım şu an bakınıyorum. renk durumları nasıl modelleme yapacağım için benim için renkleri de önemli
şunu söyleyebilirim
bunu söylerken
ktc çok tepe model en üst seviye mükemmel algısı demek istemiyorum yanlış anlaşılmak istemem

ama
diyelim ki o ktc ürününün önünde asus yazıyordu

ktc hakkındaki olumlu yorumlardan daha fazla bir şekilde övülürdü ürün asus markası altında

şu da var

elbetteki sadece ürün kalitesi ile bitmiyor iş
satış sonrası garantilik bir durum olsa ne olacak ktc ye ne kadar güvenecem asus servisi daha fazla

evet haklısınız
buradada yapacağım eleştiride asus kesinlikle alınmaz servis %100 kötü anlamı çıkmasın ama
ne çok mağdur ettiği müşterisini de biliyoruz asusun

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
şunu söyleyebilirim
bunu söylerken
ktc çok tepe model en üst seviye mükemmel algısı demek istemiyorum yanlış anlaşılmak istemem

ama

ktc hakkındaki olumlu yorumlardan daha fazla bir şekilde övülürdü ürün asus markası altında

şu da var

satış sonrası garantilik bir durum olsa ne olacak ktc ye ne kadar güvenecem asus servisi daha fazla

evet haklısınız
buradada yapacağım eleştiride asus kesinlikle alınmaz servis %100 kötü anlamı çıkmasın ama
bakalım yarın sipariş vericem hocam umarım dediğiniz kadar vardır

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
şunu söyleyebilirim
bunu söylerken

ama

şu da var

evet haklısınız
aldım ktc yarın geliyor inşallah. dediğiniz kadar vardır umarım. bir şey sorucam şimdi bu eski monitörü 2. monitor yapıcam ktcyi display kablosuyla ekran kartına bağlicam peki bu 2. monitörü ekran kartına mı bağlamalıyım yoksa anakarrta ki hdmi girişine mi. eski monitörüm60 hz bu arada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri