27 inc veya 24 farketmez 144 hz olsun bütçem maks 4000
hocam bu monitörde cızırtı var diyorlar birde ölüpiksel çıkıyor diyorlar pek bilemedim ya![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
bi arkadaşım kullanıyor cızırtıyla ilgili bir şey söylemedi ama bir tane ölü piksel çıkmış ama çok rahatsız etmiyor diyordu.hocam bu monitörde cızırtı var diyorlar birde ölüpiksel çıkıyor diyorlar pek bilemedim ya
hocam almayı düşündüm de sorunları var dediler . birde 27 inç monitörde 1080p rahatsız edermi 27 inç alsambi arkadaşım kullanıyor cızırtıyla ilgili bir şey söylemedi ama bir tane ölü piksel çıkmış ama çok rahatsız etmiyor diyordu.
dostum 27 inç çok büyük ekran ne için kullanacaksın fps oyunlarında tat vermiyorhocam almayı düşündüm de sorunları var dediler . birde 27 inç monitörde 1080p rahatsız edermi 27 inç alsam
hocam bazen fps bazen hikayeli oyunlar için.dostum 27 inç çok büyük ekran ne için kullanacaksın fps oyunlarında tat vermiyor