- Tepki
- 4
Arkadaşlar goat2 sistem çektim en fazla çıkabileceğim rakam 6 7k. Monitor önerilerinizi bekliyorum.
Hocam çok teşekkür ederim önerilerin için. AOC'ta çok ölü piksel çıkıyor diyorlar problem yaşar mıyım biraz dert oldu kafama bu marka yorumları7k ya bu var.
Bu fazla dersen buna bakabilirsin.![]()
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Boş beleş yorumlar. Ölü piksel şans işidir. Adam kendisinde çıktı diye markayı ölü piksel markası ilan ediyor. Takmayın onları.Hocam çok teşekkür ederim önerilerin için. AOC'ta çok ölü piksel çıkıyor diyorlar problem yaşar mıyım biraz dert oldu kafama bu marka yorumları
Hocam şu 1ms olanı alacaktım bugün stok bitmiş ya. Onun gibi bir şey önerebilir misin acaba pc geldi monitor yok maalesefBoş beleş yorumlar. Ölü piksel şans işidir. Adam kendisinde çıktı diye markayı ölü piksel markası ilan ediyor. Takmayın onları.
G244f veya itopyadan g2412.Hocam şu 1ms olanı alacaktım bugün stok bitmiş ya. Onun gibi bir şey önerebilir misin acaba pc geldi monitor yok maalesef
2412'de gsync çalışır mı hocam bunu alacağım sanırımG244f veya itopyadan g2412.
Tabii çalışır.2412'de gsync çalışır mı hocam bunu alacağım sanırım