- Tepki
- 0
Selamlar , Monitör araştırmasına girdim kendi kullanmış olduğum monitör baya eskidi artık yıllardır aynı monitör hayli ile.
2 monitör arasında kaldım bunlardan hangisi daha iyi veya sizlerin önerdiği 1ms 27inç olan bir monitör varmı çok oyun oynayan birisiyim.
www.akakce.com
www.akakce.com
Teşekkürler...
2 monitör arasında kaldım bunlardan hangisi daha iyi veya sizlerin önerdiği 1ms 27inç olan bir monitör varmı çok oyun oynayan birisiyim.
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Rampage RM-270 X-TITAN 27" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-270 X-TITAN 27" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-270 X-TITAN 27" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.519,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teşekkürler...