Excalibur E238FHD-G 23.8” Curved Oyuncu Monitör | | M.E238FHD-G
Excalibur E238FHD-G 23.8” Curved Oyuncu Monitör, incelemek için tıklayın.
Alinmaz butce nedir?Bu monitör alınır mı?![]()
Excalibur E238FHD-G 23.8” Curved Oyuncu Monitör | | M.E238FHD-G
Excalibur E238FHD-G 23.8” Curved Oyuncu Monitör, incelemek için tıklayın.www.casper.com.tr
Fiyat performans monitör başlığının altına Lenovo legion 25i-30 ve Aoc 24g4x yazılması gerekiyorAlinmaz butce nedir?
5-6-7Alinmaz butce nedir?
Bide birşey daha sormak istiyorum, benim attığım monitör neden alınmaz dı alinmaycak kılan yanlarını özetlerseniz içime daha cok yatıcaktır![]()
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Casper markasina ait olmasi direkt eksi puan panel olarak va oyun oynanmaz curved olmasida eksiBide birşey daha sormak istiyorum, benim attığım monitör neden alınmaz dı alinmaycak kılan yanlarını özetlerseniz içime daha cok yatıcaktır
reis senin monitör neCasper markasina ait olmasi direkt eksi puan panel olarak va oyun oynanmaz curved olmasida eksi
Imzamda yaziyorreis senin monitör ne
+1Casper markasina ait olmasi direkt eksi puan panel olarak va oyun oynanmaz curved olmasida eksi
Memnunmusun peki sorun çıkarttımı şimdiye kadarImzamda yaziyor
LG UltraGear 24GN60R-B
hayır renkleri biraz sarı gösteriyor gibi ama onun harici gayet iyi f/p bir monitör ben aldığımda 3200 gibi bir rakam ödemiştimMemnunmusun peki sorun çıkarttımı şimdiye kadar