Hocam selamlar, sisteminiz nasıl? Eğer 4070 veya 7800xt ekran kartları ve üstüne sahipseniz 2k monitör önerebilirim.merhaba monitörler hakkında pek bilgim yok baya baktım genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum 24.inç yeterli şuanki kullandığım monitörü 2. monitör yapıcam 144 hz monitör düşünüyorum
bütçem max 6 k olabilir
ekran kartım asus radeon dual 6600 1 2 ay içerisinde 4070 ile yükseltmeyi düşünüyorum yada amd ekran kartı muhtellemen gene amd den devam ederimHocam selamlar, sisteminiz nasıl? Eğer 4070 veya 7800xt ekran kartları ve üstüne sahipseniz 2k monitör önerebilirim.
Hocam o halde 2k öneririm. Hikayeli oyunlar için 2k monitör çok iyi oluyor.ekran kartım asus radeon dual 6600 1 2 ay içerisinde 4070 ile yükseltmeyi düşünüyorum yada amd ekran kartı muhtellemen gene amd den devam ederim
Hocam eğer 2k istiyorsanız 27 inçten başlıyorlar genelde. Eğer sığmaz derseniz 23.8-24" önerebilirim ama ileriye dönük olmaz.merhaba önerdiğiniz monitörler incelledim kararsız kaldım ilk önerdiğinizi sevdim ama masama çok büyük gelir
Hocam eğer çalışmıyorsanız yayın falan yapmıyorsanız tek ekran yetiyor çoğu zaman. O durumda da 2k öneririm her türlü.son önerdiğiniz de karar kıldım 2 tane alıyım diyorum masama sığması için ama tek 27 inç alabilirim çok teşekkürler
tiktok da aradan oyun yayınları açıyorum şuan çalışmıyorum iş arıyorum amacım birazda dekor yapmak sistemiHocam eğer çalışmıyorsanız yayın falan yapmıyorsanız tek ekran yetiyor çoğu zaman. O durumda da 2k öneririm her türlü.
Kararınız ile ilgili ne karar verirseniz şimdiden hayırlı olsun <3
ekran kartı yükseltme planınız varsa bence 2k monitöre yönelinmerhaba monitörler hakkında pek bilgim yok baya baktım genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum 24.inç yeterli şuanki kullandığım monitörü 2. monitör yapıcam 144 hz monitör düşünüyorum
bütçem max 6 k olabilir
Hocam dekor ve rahatlık öncelikliyse monitör kolu alabilirsiniz. Attığım monitörlerin tümü vesa destekli.tiktok da aradan oyun yayınları açıyorum şuan çalışmıyorum iş arıyorum amacım birazda dekor yapmak sistemi