Monitör Panel Tipi Öneri Ihtiyacım Var

Tacticon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlarım, acilen monitör için önerilere ihtiyacım var. Ips panellerde ışık sızması sorunu olduğundan bazı modellerde şüpheliyim özellikle monst, ben rx6600 1080 p ekran kartlı alacağım hazır sistem olarak, monitörde 144 veya 165 hz yeter diye umuyorum bana önerileriniz nedir 24 inch olması tercihimdir. Yorumlarınız benim için değerlidir.

tnccahmt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Bütçe nedir?

Siyah ekranla karanlık ortamda çok işiniz yoksa ışık sızması bence bi sorun olmaz.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Arkadaşlarım, acilen monitör için önerilere ihtiyacım var. Ips panellerde ışık sızması sorunu olduğundan bazı modellerde şüpheliyim özellikle monst, ben rx6600 1080 p ekran kartlı alacağım hazır sistem olarak, monitörde 144 veya 165 hz yeter diye umuyorum bana önerileriniz nedir 24 inch olması tercihimdir. Yorumlarınız benim için değerlidir.
Kaliteli Ips panellerdeki ışık sızması genel olarak aşırı olmuyor , aşırı olursa bile garanti genellikle paneli değiştiriyor. Ips panelden şaşmayın hocam.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
İps panellerde ışık sızması fazla olmaz. Ama ışık sızmasına benzeyen ips glow vardır. Eğer kaliteli bir model alırsan çok rahatsız edici bir şey değil zaten siyahlarda farkediliyor daha çok. Sırf bu yüzden ips almamak saçmalık çünkü Va karda da siyah sorunları var mesela black smearing:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri