Monitör performans etkiler mi ?

mcansgr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba hp pavilion model laptopum var ram:16 ekran kartı: amd A12-9720p RADEON R7 [font=Roboto, Arial, sans-serif]VIEWSONIC 32" VX3276-2K-MHD 2K IPS 4Ms veya [size=large][font=Roboto, Arial, sans-serif]VIEWSONIC 32" VX3211-4K-MHD UHD 4K monitör ile HDMI ile bağlamak istiyorum yani olay şu laptopu monitöre bağlayarak daha kaliteli görüntü almak ve çalışmak istiyorum photoshop ve adobe premiere programlarını sorunsuz kullanmak istiyorum sizce mümkün mü hiçbir bilgim yok bilgisizce de yatırım yapmak istemiyorum teşekkürler .[/font]
[/font][/size]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cihazında Redeon 7 kart var yazmışsınız kartın tam model adı gerekli ve bu kartın adını öğrendikten sonra bu kartın özelliklerini internetten araştormak gerekli çözünürlük olarak kaç pixel orana kadar desteği var buna bakılması gerek. 2K veya 4K için desteği varsa performans olarak monitör odaklı kayıp yaşamazsınız. Ama cihaz 2K veya 4K çözünürlükteki dosyaları PS gibi bir yazılımda işleyebilecek kadar hızlı değilse ki yeterli RAM ve cihazda SSD olmalı bu durumda birtek bu 2 bileşen yeterliliğine bağlı sorun yaşayabilirsiniz.

KS

mcansgr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Cihazında Redeon 7 kart var yazmışsınız kartın tam model adı gerekli ve bu kartın adını öğrendikten sonra bu kartın özelliklerini internetten araştormak gerekli çözünürlük olarak kaç pixel orana kadar desteği var buna bakılması gerek. 2K veya 4K için desteği varsa performans olarak monitör odaklı kayıp yaşamazsınız. Ama cihaz 2K veya 4K çözünürlükteki dosyaları PS gibi bir yazılımda işleyebilecek kadar hızlı değilse ki yeterli RAM ve cihazda SSD olmalı bu durumda birtek bu 2 bileşen yeterliliğine bağlı sorun yaşayabilirsiniz.
peki nerden öğrene bilirim tam adını pc sistemleri ile ilgili hiç bir bilgim yok tarif ederseniz sevinirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri