Soru Monitor Secimi Ve Hz Sorunu

oyuncu3424

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Oncelikle selamlar, asusun yeni cikan 23 model asus tuf a15 model laptopuun aldim ekrani 15.6inc ve bu kucuk gelmeye basladi, 280hz yenileme hizina sahip guzel bir monitor buldum tekrardan asusun tuf serisinden almak istedim ve secimimi

ASUS TUF Gaming VG259QM​

bu monitorden yana yaptim, laptopda hdmi cikisi var ama galiba bu hdmi cikisi cpu dan aliyor, gpu dan almasi icin ise usb-c ile baglamam gerekiyor,fakaat monitor 280hz desteklemesi icin usb-c den display porta kablo almam gerektigini ogrendim , 280hz destekleyecek kablo varmi ve benim gpu veya cpum 280 hz i destekleyecek mi bu konu hakkinda bir bilgim yok, asus a mail gonderdim donus olarak bana buynu yazdilar;
"Desteklenen maksimum yenileme hızı yalnızca monitörün kendisi tarafından değil aynı zamanda video kaynağı tarafından da verilmektedir.
Sağlanan seri numarasına göre bu model, USB-C aracılığıyla yalnızca 120 Hz'ye kadar desteği, ancak maksimum 3840 x 2160 çözünürlüğü destekleyecektir.
Bundan daha yüksek herhangi bir çözünürlük, yenileme hızının 60Hz'e düşürülmesine yol açacaktır."
Ne oneriyorsunuz arkadaslar ne yapmaliyim sizce rekabetci oyun oynadigim icin yuksek hz degeri istiyorum...

Laptopun modelini belirtmemisim= Asus Tuf Gaming A15 FA507XI

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri