monitör siyah ekran sorunu

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
dostlar bundan 3 hafta önce asus vg258qm isimli monitörü aldım açtım kurdum vs sıkıntı yoktu bundab 1 hafta önce ekran birden siyah oldu ve 2 sn sonra geldi neyse dedim ve bugun ayni olay tekrwr oldu acaba priz kaynakli bir sorun olabilir prizde kablosuz 3lu takili birinde monitor digerinde kasa var 650w sizce kablolu uzatma koysam mı yoksa monitorle ilgili bir sorun mu

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
dostlar bundan 3 hafta önce asus vg258qm isimli monitörü aldım açtım kurdum vs sıkıntı yoktu bundab 1 hafta önce ekran birden siyah oldu ve 2 sn sonra geldi neyse dedim ve bugun ayni olay tekrwr oldu acaba priz kaynakli bir sorun olabilir prizde kablosuz 3lu takili birinde monitor digerinde kasa var 650w sizce kablolu uzatma koysam mı yoksa monitorle ilgili bir sorun mu
HDMI veya hangisini kullanıyorsanız Kabloda sorun olabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ekran kartı sürücünüz odaklı sorun olabilir eğer priz sorun değilse.

Önce şu priz olayını bir çözün fazla yük binmesin ve fazla atlamalı prizler kullanmayın. Örnek bir priz var ve 3 girişli bir grup prize bağlı bu prize. Bu 3 soketten Sistem + Monitör + Modem bağlantısı alın sadece. Bir grup priz üzerinden farklı grup prizler bağlayıp çoğaltmanın çoğaltmasını yapmayın ve bir ana prize fazla elektronik eşya bağlamayın.

Eğer priz odaklı sorun değilse sürücü odaklı bakarız sisteminize.

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Monitörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ekran kartı sürücünüz odaklı sorun olabilir eğer priz sorun değilse.

Önce şu priz olayını bir çözün fazla yük binmesin ve fazla atlamalı prizler kullanmayın. Örnek bir priz var ve 3 girişli bir grup prize bağlı bu prize. Bu 3 soketten Sistem + Monitör + Modem bağlantısı alın sadece. Bir grup priz üzerinden farklı grup prizler bağlayıp çoğaltmanın çoğaltmasını yapmayın ve bir ana prize fazla elektronik eşya bağlamayın.

Eğer priz odaklı sorun değilse sürücü odaklı bakarız sisteminize.
sürücü odaklı oldugunu sanmiyotum bundan 1 hafta once baska bilgisayara sahiptim ve gebe olmustu ayrica butun suruculer guncel priz kaynakli oldugunu dusunmeye basladim

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
hocam belki Hz'le alakalı olabilir mi diye düşünüyorum 280Hz in 1 tık aşağısında deneyebilir misiniz araştırdığımda daha çok bu çözüm olarak gösterilmiş.
kral onuda denedim şu şekilde soylim son 1 haftdair fln 280de oymuyorum 120hzdede oynadim ayri sorun olmuştu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri