2 adet monitörüm var ve bunlar için kol arıyorum cogunlak fps ooyunları vs oynuyorum ve sabit kalsın istemiyorum yeri gelince kendime yaklastırıym yeri gelince uzakta ve havada dursn buna uygun monitör standı varsa önere bilir misiniz?
1.monitör
www.epey.com
2.monitör
www.epey.com
baktığım ürünler:
1.monitör

Asus TUF Gaming VG259QM Monitör
Asus TUF Gaming VG259QM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
2.monitör

Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
baktığım ürünler:
bu ürün uygun mudur işimi görür mü acaba2 adet monitörüm var ve bunlar için kol arıyorum cogunlak fps ooyunları vs oynuyorum ve sabit kalsın istemiyorum yeri gelince kendime yaklastırıym yeri gelince uzakta ve havada dursn buna uygun monitör standı varsa önere bilir misiniz?
1.monitör
![]()
Asus TUF Gaming VG259QM Monitör
Asus TUF Gaming VG259QM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2.monitör
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
baktığım ürünler: