Monitör tam ekran sorunu

RecepAtmaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
monitör videolarda tam ekran olmuyor filmlerde youtube da oyunlardaki ara sahnelerde bile tam ekran olmuyor çözümü varmı bunun.

ekran kartı 3070ti
monitör samsung Odyssey G5 34" Ultra WQHD 2K 1ms 165Hz Freesync HDR10 1000R Kavisli Oyun Monitörü

KS

RecepAtmaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pek anlayamadım. Masaüstünde de mi aynı?
Tam olarak nasıl bir olaydan bahsediyorsunuz görsel var mı?
herşey normal tam ekran. oyunlarda veya masa üstünde sadece videolarda veya oyunlardaki ara sahnelerde ekran birden küçülüyor mesela bunun gibi ama oyunda sıkıntı yok bide bunun videolarda ve filmlerde oldugunu düşünün 27ınc ekrandan bile daha küçük oluyor anlamadım
1657996823512.png

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Masaüstünde herhangi bir yere sağ tıkla ve Nvidia denetim masasına giriş yap ardından sol kısımdaki sekmenlerden ekran başlıklı konulardan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlaya girip ss atarmisin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
herşey normal tam ekran. oyunlarda veya masa üstünde sadece videolarda veya oyunlardaki ara sahnelerde ekran birden küçülüyor mesela bunun gibi ama oyunda sıkıntı yok bide bunun videolarda ve filmlerde oldugunu düşünün 27ınc ekrandan bile daha küçük oluyor anlamadımEkli dosyayı görüntüle 3155
Tuhafmış böyle bir sorun hiç görmedim. Monitörün ayarlarında Ekran Boyutu adında bir ayar varmış onu bir kontrol eder misiniz. AUTO ise o ayar onu sabit 21:9 olarak ayarlayın ve böyle deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri