Yardım Monitör Tavsiye

Imperiall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

2 monitör arasında kaldım, 32 inch kulağa çok cazip geliyor, ama sanırım asusa göre daha az özelliği var. karar veremedim. laptop kullanıyorum, hem rekabetçi hem hikayeli oyunlar oynuyorum, çok fazla dizi film izliyorum sizce hangisini almalıyım. önerilere açığım.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,951

2 monitör arasında kaldım, 32 inch kulağa çok cazip geliyor, ama sanırım asusa göre daha az özelliği var. karar veremedim. laptop kullanıyorum, hem rekabetçi hem hikayeli oyunlar oynuyorum, çok fazla dizi film izliyorum sizce hangisini almalıyım. önerilere açığım.
diğer link tam çalışmıyor o yüzden yorum yapamıyorum

KS

Imperiall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
sanırım stokları bitti. sadece bu monitör için bir yorum yapabilir misiniz acaba başka tavsiye ediceğiniz monitör var mıdır ?

Tugu_JK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Monitör Önerisi başlığına yazdım az önce.
Bende 32" curved viewsonic var 180hz çok memnunum. Hem oyun hem bir şeyler izlerken büyük olması avantaj sağlıyor.

1 Martta 7500e almıştım şu an 9.1k TL olmuş fiyatı

HaddadM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

https://kralbetturkiye.com/ Burada daha ilginç bilgiler ve fırsatlar var.
Eğer filmler ve TV şovları için daha rahat bir izleme deneyimi istiyorsanız, 32 inçlik bir monitör daha uygun olabilir. Fakat oyun oynamak için daha iyi görüntü kalitesi ve hızlı tepki süresi arıyorsanız, özellikle rekabetçi oyunlarda başarılı olmak istiyorsanız, ASUS daha iyi bir tercih olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri