Fiyat/Performans Monitör Tavsiyesi

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Merhabalar,

3060/3060ti, r5 5600 donanımlı bir sistem alacağım. bunun yanına fps oyunları için monitör önerebilir misiniz. mümkünse fiyatı ucuz olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Kafadan iki tane ürün öneriyim:

Acer VG272X 27" 240Hz 1Ms - 5000₺
LG 27GL650F-B 144Hz 1Ms - 4700₺

Eğer yüksek tazeleme değeri istiyorsanız Acer olana, görüntü kalitesi biraz daha iyi olsun diyorsanız LG'ye yönelebilirsiniz.

Ürün önerisi isterken önceliklerinizi, kullanım tarzınızı, kriterlerinizi ve bütçenizi belirtmeniz daha kolay ve isabetli öneriler yapmamızı sağlar.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19

Eğer yüksek tazeleme değeri istiyorsanız Acer olana, görüntü kalitesi biraz daha iyi olsun diyorsanız LG'ye yönelebilirsiniz.

Ürün önerisi isterken önceliklerinizi, kullanım tarzınızı, kriterlerinizi ve bütçenizi belirtmeniz daha kolay ve isabetli öneriler yapmamızı sağlar.
bilgiler için teşekkür ederim. rekabetçi oyunlar oynayacağım için monitörün sahip olduğu hz ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur. sınırlı bir bütçem yok ama aşırı diye tabir edilecek bir pahalılığı olmamalı. acer monitörün görüntü kalitesi kötü denilecek seviyede değildir herhalde. Bu arada csgo valorant steam pubg gibi oyunlar için 27 inç mi daha iyidir 24 mü? teşekkürler

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19

hocam aslında bu konuyu böyle açmamalıydım. monitör istemek yerine monitörün özellikleri nasıl olmalı diye sormalıydım. freesync ips qhd vs gibi bilmediğim özellikler hakkında bilgi edinmek istemiştim.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Freesync: AMDde görüntü yırtılmasına önlemek için bir teknoloji Gsync; onun Nvidia versiyonu
Ips Va Tn bunlar ekran renkerinşn kalitesiyle ilgili en net canlı Ipsdir sonra Va sonra Tn
Fhd: 1080p Qhd 2k Uhd 4kdır sizin sisteminize Qhd monitör almanızı tavsiye ederim

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Size Gsyncli 144 Hz Qhd ops bir monitör öneririm

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Freesync: AMDde görüntü yırtılmasına önlemek için bir teknoloji Gsync; onun Nvidia versiyonu
Ips Va Tn bunlar ekran renkerinşn kalitesiyle ilgili en net canlı Ipsdir sonra Va sonra Tn
Fhd: 1080p Qhd 2k Uhd 4kdır sizin sisteminize Qhd monitör almanızı tavsiye ederim
fps oyunlarında tn paneli tercih ederim

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Size Gsyncli 144 Hz Qhd ops bir monitör öneririm
Çünkü rtx 3060 alacaksınız bu özelliklerde bir monitör Şokta şu an 3000 TL'ye var fakat kalitesi çok iyi olmadığını düşünüyoruz daha pahalı ve kaliteli modeller de var

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ve mesela 3060 ti yerine RX 6700xt alabilirsiniz indirimde buldum link atabilirim yani bütçe belirterek sisteminiz içinde bir konu açabilirsiniz

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Ve mesela 3060 ti yerine RX 6700xt alabilirsiniz indirimde buldum link atabilirim yani bütçe belirterek sisteminiz içinde bir konu açabilirsiniz
hocam parçalar yurt dışından gelecek ve bana daha ucuza gelecek diyebilirim. AMD kart kullanmak istemiyorum 3060 zaten yeterli olacaktır. 240hz gsync qhd bir monitör arayacağım. bilgilerin için çok teşekkür ederim.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
hocam parçalar yurt dışından gelecek ve bana daha ucuza gelecek diyebilirim. AMD kart kullanmak istemiyorum 3060 zaten yeterli olacaktır. 240hz gsync qhd bir monitör arayacağım. bilgilerin için çok teşekkür ederim.
İyi o zaman

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri