Öneri Monitör Tavsiyesi

akmazerman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam.
i5 12400F ve RTX 3060'lı sistemim için Lenovo G24-20 monitör almıştım fakat iade etmeye karar verdim. Mevcut monitörümde coil whine ve ışık sızması problemim var.
Yerine hangi monitörü almalı mıyım?
Kullanım amacım ve oyun tarzım karma.
Flat IPS ve curved VA arasında da gidip geliyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2023-03-19 014326.png

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar selam.
i5 12400F ve RTX 3060'lı sistemim için Lenovo G24-20 monitör almıştım fakat iade etmeye karar verdim. Mevcut monitörümde coil whine ve ışık sızması problemim var.

Ekli dosyayı görüntüle 17511
Gigabyte oneririm SS ips panel ghosting sorununu ortadan kaldiriyor. Onun haricinde bu monitor indirimde

yavuz34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hacı curved al bence, göze daha hos gorunuyor ve daha içine alıyor seni monitör curvde, ben sana cok guzel bir monitör tavsiyesi veriyim. Alanlar çok memnun, bir bak istersen. Eger butcen dusukse daha ucuz oneri de sunabilirim.

Bende arkadasima 3060 galax + i7 12700 lu sistem kurdum bugun ve bu monitoru önerdim onada :D

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşlar selam.

Ekli dosyayı görüntüle 17511
sadece fps oynicaksan 24 inc alın. render photoshop isim olur dersenizde ıps almanızıı öneririm

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hacı curved al bence, göze daha hos gorunuyor ve daha içine alıyor seni monitör curvde, ben sana cok guzel bir monitör tavsiyesi veriyim. Alanlar çok memnun, bir bak istersen. Eger butcen dusukse daha ucuz oneri de sunabilirim.

Bende arkadasima 3060 galax + i7 12700 lu sistem kurdum bugun ve bu monitoru önerdim onada :D
Ben ikna oldum hocam bi tane daha monitor aliyom :) Na

yavuz34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitör alırkan nvidia ekran karti aldigin icin mutlaka monitorde g sync ozelligi uyumlulugu var mi ona bak eger yoksa sakin alma 👌

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri