max bütçeyi de belirtseniz1080p veya 2K (tercihen 2K ama 1080e hayır demem) 27 inç büyüklüğünde yüksekliği ayarlanabilir kaliteli kronik sıkıntısı olmayan monitör önerir misiniz?
1080p veya 2K (tercihen 2K ama 1080e hayır demem) 27 inç büyüklüğünde yüksekliği ayarlanabilir kaliteli kronik sıkıntısı olmayan monitör önerir misiniz?
Fiyat olarak şu diye birşey yok aklımda fiyatını hakketsin yeterli benim için ama illa bi fiyat olsun diyorsanız 20k yı geçmezse iyi olurmax bütçeyi de belirtseniz
ağırlıklı oynayacağınız oyunları belirtseniz
Bu monitörü geçtiğimiz haftalarda almıştım bu fiyat aralığına bence alınabilecek en iyi monitörler arasında diyebilirim.
Yükseklik ve pivot da mevcut. Bu modeli çok karıştıranlar oluyor aradaki bir harf farkından dolayı pivot veya yükseklik ayarı olmayanları var daha uyguna bu o değil. Alırken karıştırmayın.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hikayeli oyun vb oynıyacaksan ve 20k gibi bir bütçen varsa kesinlikle oled bir monitör tercih et bence reisFiyat olarak şu diye birşey yok aklımda fiyatını hakketsin yeterli benim için ama illa bi fiyat olsun diyorsanız 20k yı geçmezse iyi olur
bu nasıl peki aralarında çok fark var mı bilgin var mı acabaASUS 27'' XG279CNS ROG STRIX 0.3Ms 380Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27'' XG279CNS ROG STRIX 0.3Ms 380Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
önerin var mıhikayeli oyun vb oynıyacaksan ve 20k gibi bir bütçen varsa kesinlikle oled bir monitör tercih et bence reis
oledlere zam gelmiş galiba fiyatları böyle değildi gibi ama senin bütçene yakın monitör tek bu oled var https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-180-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318473439.htmlönerin var mı
bu bütçeye çıkabileceğini bilsem atardım bunu gayet iyi paran varsa al bence