Yardım Monitör Tavsiyesi

zimbirti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1080p veya 2K (tercihen 2K ama 1080e hayır demem) 27 inç büyüklüğünde yüksekliği ayarlanabilir kaliteli kronik sıkıntısı olmayan monitör önerir misiniz?

Halit90

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bu monitörü geçtiğimiz haftalarda almıştım bu fiyat aralığına bence alınabilecek en iyi monitörler arasında diyebilirim.

Yükseklik ve pivot da mevcut. Bu modeli çok karıştıranlar oluyor aradaki bir harf farkından dolayı pivot veya yükseklik ayarı olmayanları var daha uyguna bu o değil. Alırken karıştırmayın.

KS

zimbirti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
max bütçeyi de belirtseniz
ağırlıklı oynayacağınız oyunları belirtseniz
Fiyat olarak şu diye birşey yok aklımda fiyatını hakketsin yeterli benim için ama illa bi fiyat olsun diyorsanız 20k yı geçmezse iyi olur

Bu monitörü geçtiğimiz haftalarda almıştım bu fiyat aralığına bence alınabilecek en iyi monitörler arasında diyebilirim.

Yükseklik ve pivot da mevcut. Bu modeli çok karıştıranlar oluyor aradaki bir harf farkından dolayı pivot veya yükseklik ayarı olmayanları var daha uyguna bu o değil. Alırken karıştırmayın.

bu nasıl peki aralarında çok fark var mı bilgin var mı acaba

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Fiyat olarak şu diye birşey yok aklımda fiyatını hakketsin yeterli benim için ama illa bi fiyat olsun diyorsanız 20k yı geçmezse iyi olur

bu nasıl peki aralarında çok fark var mı bilgin var mı acaba
hikayeli oyun vb oynıyacaksan ve 20k gibi bir bütçen varsa kesinlikle oled bir monitör tercih et bence reis

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
oledlere zam gelmiş galiba fiyatları böyle değildi gibi ama senin bütçene yakın monitör tek bu oled var https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-180-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318473439.html
oled haricide 11k ya bunu alabilirsin bence

bu bütçeye çıkabileceğini bilsem atardım bunu gayet iyi paran varsa al bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri