Monitör temizleyici set ararken kayboldum.

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
27'' IPS Ekran temizleyeceğim arkadaşlar nasıl bir ürün kullanmalıyım halihazırda kullanan kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Ben evde ıslak mendile silp gözlük temizleme bezi ile kuruluyorum.
Islak mendili tavsiye etmem

27'' IPS Ekran temizleyeceğim arkadaşlar nasıl bir ürün kullanmalıyım halihazırda kullanan kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
10 sene önce aldım hala bitiremedim gayet başarılı bu tarz temizleme ürünleri ile temizlersen daha iyi olur ıslak mendille silen bir arkadaşım vardı paneli bozdu bozdu derken leke bıraktı kullanılamaz hale gelmedi ama ekranda lekeler izler kaldı birde bu işi yaparken ekran soğuk olsun sicakken yaomayin

Ekli dosyalar

• IMG_20221128_111622.jpg
    IMG_20221128_111622.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

10 sene önce aldım hala bitiremedim gayet başarılı bu tarz temizleme ürünleri ile temizlersen daha iyi olur ıslak mendille silen bir arkadaşım vardı paneli bozdu bozdu derken leke bıraktı kullanılamaz hale gelmedi ama ekranda lekeler izler kaldı birde bu işi yaparken ekran soğuk olsun sicakken yaomayin
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

10 sene önce aldım hala bitiremedim gayet başarılı bu tarz temizleme ürünleri ile temizlersen daha iyi olur ıslak mendille silen bir arkadaşım vardı paneli bozdu.
Evet bunlar gerçekten kaliteli ofis de var.
Evde düşük bütçeli takiliyorun ben ama gozluk bezleri ise yariyor.
Islak mendili sigara külü,lekesi vs olursa kullaniyorum sorun yaşamadım.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

Bezi hakkında kötü yorumlar gördüm ip çıkartıyormuş temizlemiyormuş gibi. Acaba bezi ayrı solüsyonu ayrı mı alsak ?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Ben aynı markanın 200 ml olanı almıştım, gayet iyi temizliyor. Şu an 200 ml olanı stokta yok. 30 ml varmış.

250 ml olsun isterseniz:

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Ben aynı markanın 200 ml olanı almıştım, gayet iyi temizliyor. Şu an 200 ml olanı stokta yok. 30 ml varmış.

250 ml olsun isterseniz:
Philips olanıun içinden bez çıkıyor mu hocam ?

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
49
Temizlik bezi + su. 6 senedir bu şekilde siliyorum.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Islak mendil veya su+bez ile temizleyince iz kalıyor. Bu spreyler iz bırakmayıp cam gibi yapıyor ve kaliteli olanlar tozlanmayı da geciktirir. Farkı önemseyen için gerekli bir ürün. TV için de kullanıyorum.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Bezi hakkında kötü yorumlar gördüm ip çıkartıyormuş temizlemiyormuş gibi. Acaba bezi ayrı solüsyonu ayrı mı alsak ?
Valla dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım bezide gayet güzel bezi çok sorun etmeyin bence solusyonun kendisi daha önemli siz bilirsiniz

Islak mendil veya su+bez ile temizleyince iz kalıyor. Bu spreyler iz bırakmayıp cam gibi yapıyor ve kaliteli olanlar tozlanmayı da geciktirir. Farkı önemseyen için gerekli bir ürün. TV için de kullanıyorum.
Aynen katılıyorum bende hem PC de hem TV de hemde telefonlarımızı bu solüsyonla temizliyorum zaten çabuk bitmiyo kaliteli bişey alıp uzun süre kullanılır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri