- Tepki
- 40
27'' IPS Ekran temizleyeceğim arkadaşlar nasıl bir ürün kullanmalıyım halihazırda kullanan kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Öyle bir şeyi asla yapmam monitör 7k olmuş hocam ama yinede fikriniz için teşekkür ederim.Ben evde ıslak mendile silp gözlük temizleme bezi ile kuruluyorum.
Islak mendili tavsiye etmemBen evde ıslak mendile silp gözlük temizleme bezi ile kuruluyorum.
10 sene önce aldım hala bitiremedim gayet başarılı bu tarz temizleme ürünleri ile temizlersen daha iyi olur ıslak mendille silen bir arkadaşım vardı paneli bozdu bozdu derken leke bıraktı kullanılamaz hale gelmedi ama ekranda lekeler izler kaldı birde bu işi yaparken ekran soğuk olsun sicakken yaomayin27'' IPS Ekran temizleyeceğim arkadaşlar nasıl bir ürün kullanmalıyım halihazırda kullanan kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Islak mendili tavsiye etmem
10 sene önce aldım hala bitiremedim gayet başarılı bu tarz temizleme ürünleri ile temizlersen daha iyi olur ıslak mendille silen bir arkadaşım vardı paneli bozdu bozdu derken leke bıraktı kullanılamaz hale gelmedi ama ekranda lekeler izler kaldı birde bu işi yaparken ekran soğuk olsun sicakken yaomayin
Evet bunlar gerçekten kaliteli ofis de var.Islak mendili tavsiye etmem
10 sene önce aldım hala bitiremedim gayet başarılı bu tarz temizleme ürünleri ile temizlersen daha iyi olur ıslak mendille silen bir arkadaşım vardı paneli bozdu.
Bezi hakkında kötü yorumlar gördüm ip çıkartıyormuş temizlemiyormuş gibi. Acaba bezi ayrı solüsyonu ayrı mı alsak ?Islak mendili tavsiye etmem
10 sene önce aldım hala bitiremedim gayet başarılı bu tarz temizleme ürünleri ile temizlersen daha iyi olur ıslak mendille silen bir arkadaşım vardı paneli bozdu bozdu derken leke bıraktı kullanılamaz hale gelmedi ama ekranda lekeler izler kaldı birde bu işi yaparken ekran soğuk olsun sicakken yaomayin
Philips olanıun içinden bez çıkıyor mu hocam ?Ben aynı markanın 200 ml olanı almıştım, gayet iyi temizliyor. Şu an 200 ml olanı stokta yok. 30 ml varmış.![]()
Philips SVC1111P/97 Ekran Temizleme 30 Ml + Mikrofiber Bez Fiyatı ve Özellikleri
Philips SVC1111P 97 Ekran Temizleme 30 Ml + Mikrofiber Bez özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
250 ml olsun isterseniz:
![]()
Preo MCLN01 250 ML Ekran Temizleme Seti Fiyatı ve Özellikleri
Preo MCLN01 250 ML Ekran Temizleme Seti özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
EvetPhilips olanıun içinden bez çıkıyor mu hocam ?
Kullanmadım hocam.Preo olan ürünü kullandınız mı ?
Valla dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım bezide gayet güzel bezi çok sorun etmeyin bence solusyonun kendisi daha önemli siz bilirsinizBezi hakkında kötü yorumlar gördüm ip çıkartıyormuş temizlemiyormuş gibi. Acaba bezi ayrı solüsyonu ayrı mı alsak ?
Aynen katılıyorum bende hem PC de hem TV de hemde telefonlarımızı bu solüsyonla temizliyorum zaten çabuk bitmiyo kaliteli bişey alıp uzun süre kullanılır.Islak mendil veya su+bez ile temizleyince iz kalıyor. Bu spreyler iz bırakmayıp cam gibi yapıyor ve kaliteli olanlar tozlanmayı da geciktirir. Farkı önemseyen için gerekli bir ürün. TV için de kullanıyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanınAldım hocam hem philips hem preo herkese teşekkür ederim.