Monitör Yardımı

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Merhaba arkadaşlar gıgabyte g24f2 kullanıcısıyım arkadasındaki tuştan FPS modu ve diğer modlara geçiş yapıyordum düne kadar dün ekran çözünürlüğünü değiştirip denedim sonra eski 1920×1080 (önerilen) e geçtim sonra bu sorunu aldım ayarlar kısmına giriyor tuş çalışıyor sadece ekran mod kısmını açmıyor monitör ayar kısmından reset de attım işe yaramadı çözümü nedir acaba?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Öncesinde ekran çözünürlüğü kaçtaydı?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Merhaba arkadaşlar gıgabyte g24f2 kullanıcısıyım arkadasındaki tuştan FPS modu ve diğer modlara geçiş yapıyordum düne kadar dün ekran çözünürlüğünü değiştirip denedim sonra eski 1920×1080 (önerilen) e geçtim sonra bu sorunu aldım ayarlar kısmına giriyor tuş çalışıyor sadece ekran mod kısmını açmıyor monitör ayar kısmından reset de attım işe yaramadı çözümü nedir acaba?
Driver kurumunuzu güncelleyin. Monitörü fabrika ayarlarına döndürüp : Ayarlar input kısmından kullandığınız bağlantı kablosunu seçin. Öneriler karşılık vermezse Gigabyte ile iletişime geçin.

KS

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Driver kurumunuzu güncelleyin. Monitörü fabrika ayarlarına döndürüp : Ayarlar input kısmından kullandığınız bağlantı kablosunu seçin. Öneriler karşılık vermezse Gigabyte ile iletişime geçin.
Bu aralar driver sorunu yaşıyorum zaten FPS düşüşleri gibi ekran kartım Xfx RX 6700 bu ekran kartı için önerdiğiniz driver sürümü var mı ? (Görseldeki şuanki güncel sürüm)
IMG_20221009_154211.jpg

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar