Yardım Monitor

İlyas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni aldığım monitor 0.5 ms fakat ben bu ms i dp kablosuyla bağladığım halde yaptığım test sonucu 3.8 ms gösteriyor 0.5 ms i alamiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?

0xTyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
testi nereden yaptınız? Ben de bakmak istiyorum.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Yeni aldığım monitor 0.5 ms fakat ben bu ms i dp kablosuyla bağladığım halde yaptığım test sonucu 3.8 ms gösteriyor 0.5 ms i alamiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
gözünüz aradaki farkı anlayamaz zaten. Sadece psikolojik olarak bir farklılık olur. Ayrıca panel tipine göre de değişiklik gösterebilir.

KS

İlyas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
testi nereden yaptınız? Ben de bakmak istiyorum.

gözünüz aradaki farkı anlayamaz zaten. Sadece psikolojik olarak bir farklılık olur. Ayrıca panel tipine göre de değişiklik gösterebilir.
Acaba dp kablosu 1.2 daha yuksek mi olmasi gerekiyor tam 0.5 ms verebilmesi için

0xTyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
1683674846777.png

Acaba dp kablosu 1.2 daha yuksek mi olmasi gerekiyor tam 0.5 ms verebilmesi için
şurada yazan mı oluyor? Benim de normalde 1ms ama burda 5 diyo

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

Hocam yanlış değilsem kimsenin monitörü iddia edilen gecikme değerine sahip değil zaten. Kabloları değiştirip deneyin ama bu kadar takmaya gerek yok

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri