24Hocam kaç inç olsun istiyorsunuz ?
acer bütçemi aşıyor bi tık apc bakim![]()
Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.698,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu 3 monitör iyidir tavsiye ederim.![]()
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ghostingi nasıl ?bide asansör var mıAOC 23.8 olanı kesinlikle öneririm hocam. Gözümden kaçmış ilk önerdiğim 27" zaten. VA panel almaktansa kesinlikle IPS ekrana yönelin.
hocam bide 24g2zu modeli var farkları ne 1k fark var ? bide ghosting testi yok hicbiryerde nası güveneceğm bilmiyorumHocam kaç inç olsun istiyorsunuz ?
anladım nerden alayım ? ölü piksel cıkarsa iade icin link ?Ghosting problemi yaşayacağını sanmıyorum. Tabi kesin bir şey diyemem bunun için. Ama asansör yok sadece aşağı yukarı hareket ettirebiliyorsun
maalsef cıkamam baska öneriniz var mıHocam güvenilir olarak itopya ve incehesapta 7k'nın biraz üzerinde fiyat verilmiş. Ekleme yapabiliyorsanız buralardan alın. Ölü piksel çıkması durumunda direkt satıcıyla iletişime geçmeniz gerekecek zaten. O yüzden bilinen sitelerden almak her zaman daha avantajlı.
curved olmasın o zaman başka öneriniz bhttps://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-c...dsGQTeDcoIx8jDxENHItZBW77aNpnR0IaAoZ4EALw_wcB curved düşünürseniz bu var. Curved monitörlerde ghosting çıkma olasılığı biraz daha fazla. Ben de curved monitör kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı.
hocam baska bi konuda bisi yazdım bakarsanız240 hz ile bu bütçede sınırlı ürün var hocam ya bütçeyi biraz yükseltmek lazım ya da 240 hzden vazgeçmen gerekecek. Gamebooster gibi markaların da var ürünleri ama kesinlikle önermem
hocam bizim şehirde öbür ilçede yasayan bi abi var pc ci 2521hfa satıyor sıfır. 6000₺ pazar almaya calıscam 1.5saat uzakta amahttps://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 düşünürsen eğer bu da iyi bir monitör. OC ile 180 hz oluyor. bütçe olarak da baya uygun
Hocam 165 hz isterseniz eğer güzel modeller var.